Voksbehandling i Aarhus

Er du træt af at barbere din ben eller træt af at bruge stærkt lugtende hårfjerningscreme? Så er hårfjerning med voks sikkert noget for dig. THELOOK tilbyder alt inden for voksbehandlinger også intim voks. Vores erfarne kosmetologer har stor fokus på teknikken og en god hygiejne, så du får det bedst tænkelige resultat – en hud, der er helt glat og silkeblød.

Alt inden for voksbehandlinger

Hos THELOOK har vi stor fokus på det faglige indenfor voksbehandlinger. Vi holder os opdaterede via kurser så du kan få de bedste voksbehandlinger, det gælder alle former for behandlinger inkl. intim voks. For os er det vigtigt at voksbehandlinger bliver udført korrekt og så smertefrit som overhovedet muligt. Det kræver et godt setup og det har vi. Det bedste voksbehandlere og de bedste produkter på markedet. Book en vokstid. Vi står klar til at give dig en rigtig god oplevelse i lækre omgivelser. Alle vores voksbehandlere er Lycon eksamineret og alle der udfører Brazilian Wax er Lycon Brazilian Specialist.

Vi tilbyder:

 • Voksbehandlinger
 • Hot wax uden brug af strips
 • Spatel voks til ryg
 • Strips voks til ben
 • Voks i ansigtet med special voks
 • Intim voks inkl. brazilian wax
 • Voks af bryn
 • Voks af ben

Hos os møder du:

 • Dygtige faglærte voksbehandlere
 • En god atmosfære
 • Lækre lokaler

Det får du:

Vi hjælper dig til:

 • En glat og hårfri hud

Andre fordele:

 • Fri parkering
 • Du kan få en hel del andre services og behandlinger

 

Bestil tid til voksbehandling her

Vores dygtige kosmetologer sikrer dig den bedste voksbehandling

Er du træt af at barbere din ben eller træt af at bruge stærkt lugtende hårfjerningscreme? Så er hårfjerning med voks sikkert noget for dig. THELOOK tilbyder alt inden for voksbehandlinger også intim voks. Vores erfarne kosmetologer har stor fokus på teknikken og en god hygiejne, så du får det bedst tænkelige resultat – en hud, der er helt glat og silkeblød.

THELOOK holder til i Aarhus Syd og tilbyder professionelle voksbehandlinger til hele kroppen. Vi udfører voksbehandlinger på ansigt, ryg, ben, arme, bikini og brazil. Vi benytter Australske Lycon Wax, som er en de førende voksprodukter på markedet og bruges af mange saloner og voksklinikker i Danmark og resten af verden. Det kræver en speciel teknik at hive hårene ud. Vores kosmetologer har stor erfaring med at fjerne hår med varm voks.

Hårfjerning med voks

Voksbehandlingen hos THELOOK udføres ved at påføre et tyndt lag varm voks på et bestemt hudområde. Vi har tre forskellige voks systemer og teknikker. Hot wax uden brug af strips til intim voks og voks af armhuler. Strips wax til voks af ben og arme, samt spatelvoks til voks af ryg og skuldre.

Ved strips voks smøres altså varm voks på det hudområde, hvor du gerne vil have fjernet hår fx dine ben. Det påføres med rullevoks, så vokslaget bliver passende og jævnt lagt. Derefter bliver der lagt et lille stykke specialpapir (strips) oven på voksen. Det skal sidde i et kort stykke tid. Herefter rives det af sammen med voks og dine hår. 

Ved Hot Wax, som bruges til brazil og intim voks påføres voksen på i passende antal, område og tykkelse. Når voksen er let afkølet rives voksen af med et enkelt ryk. Derved opnås den mest effektive og mindst smertefuld hårfjerning i intim zonen.

Spatel voks påføres i tyndt lag med en metalspatel på et passende område. Derefter bruges strips til at fjerne hår og voks. En virkelig effektiv metode til voks af ryg og skuldre. Mange af vores herrekunder nævner at den er langt mere smertefri en ved tradition rullevoks.

Vi påfører en hårvæksthæmmende olie efter endt behandling. Olien nedsætter/hæmmer hårvæksten med op til en 1/3. Vi anbefaler for optimalt resultat, at du tilkøber en hårvæksthæmmende creme til påsmøring hver dag den første uge efter voksbehandlingen. 

Lycon Stripless til intim voks

Lycon er mest kendt for sine specielle voks til intim voksning som brazilian og bikinilinje. Fordelen ved at udføre behandlingen med den type voks er, at vi ikke bruger strips til at få voksen af med. Den populære voksmetode sikrer dels, at alle hårsækkene rykkes med op, og at behandlingen er mindre smertefuld end normalt. 

Bliv fri for hår i flere uger

Fidusen ved hårfjerning med varm voks er, at hårene bliver revet ud, så hårroden kommer med. Der går derfor længere tid, før hårene gror ud, og du kan være hårfri i flere uger. Det er meget almindeligt, at hårene bliver finere og færre med tiden, hvis du får en voksbehandling jævnligt. Det betyder, at du over tid ikke behøver at blive vokset så tit. 

Din hud bliver helt glat og silkeblød

Vores voksbehandlinger efterlader din hud helt glat og silkeblød. Du kan forvente, at voksbehandlingen holder i op til 4-6 uger, før hårene igen er vokset ud og har en længde på 5 mm. 

Ulemper ved voksning

I forhold til barbering og hårfjerningscreme gør det ondt at få fjernet hårene. Nogle vænner sig til det, andre fravælger det, fordi det gør for ondt. ’Man må lide for skønheden’ passer til denne type behandling. Hårfjerning med voks er umiddelbart dyrere end barbering med en skraber og hårfjerningscreme, men rigtig gode barberblade er efterhånden også dyre, og køber du barbergelé, bør du kigge på de samlede udgifter og tjekke, hvordan regnskabet så ser ud. En sidste ulempe er, at hårene skal være ca. ½ cm lange før en ny voksbehandling, så du skal gå rundt med hår på benene inden behandlingen.

Fordele ved at få fjernet hår via voksbehandling

 • Hårene vokser ikke lige så hurtigt ud som ved almindelig barbering.
 • Jo flere gange du får en voksbehandling, jo færre hår vokser der ud.
 • Du kan få fjernet meget hår på relativ kort tid.
 • Når hårene vokser ud igen, føles de ikke så tykke som efter en barbering, altså ingen ’skægvækst’.
 • Du risikerer ikke at skære dig med skarpe barberblade.
 • Du risikerer ikke at få ar efter at have skåret dig.
 • Der er mindre risiko for at få røde knopper og indgroede hår.
 • Du slipper for udslæt og allergiske reaktioner fra hårfjerningscreme.
 • Det lugter ikke grimt, da vi bruger de vellugtende voksprodukter fra Lycon.

Priser på udvalgte voksbehandlinger

Voks af hele ryggen (skulder + lænd) 400,-
Voks af 2 hele ben 360,-
Voks af bikinilinje (alt uden for trussekanten) 175,-
Brasiliansk voksbehandling 420,-

Gode råd om voksbehandling

 • Hårene skal være mellem 5-10 mm
 • Få vokset med jævne mellemrum, det hæmmer hårvæksten
 • Plej de voksede områder og hold det rent med plejeprodukter

Hudpleje af de voksede områder

Efter voksbehandling anbefaler vi, at der ikke påføres kosmetik og cremer med højt indhold af parfume. Lycon har flere produkter til hjemmebrug fx Lycon Ingrown X-it Solution, som rengør og plejer meget effektivt. Skal der bruges fugtgivende creme, anbefaler vi creme med Aloe Vera, der både køler og beroliger den behandlede hud.

Koldt vand vil have en sammentrækkende effekt på huden, hvilket også er ideelt. Det modvirker samtidig tilstoppede porer og efterfølgende ophobning af urenheder. I særlige tilfælde anbefales det, at du eksfoliere huden et par dage efter voksbehandlingen for at undgå urenheder.