Spray Tan i Århus

THELOOK tilbyder professionelle Spray Tan behandlinger. Vi ønsker at hjælpe dig med at få en sund kulør. Behandlingen bliver udført af en erfaren spraytanner, der bruger de bedste Spray Tan produkter på markedet. Spray Tan er en måde at påføre huden et meget tyndt lag af en professionel selvbruner-væske og et rigtig godt alternativ til fx solarium.

Selve behandlingen tager ca. 15 min, og du vil kunne mærke væsken på huden en times tid efter. Tag noget løst mørkt tøj på efter behandlingen. Du vil være flot brun, når du forlader forretningen. Husk, at farven skal sidde 6 timer, før du må bade. Spray Tan virker allerede første gang 

Spray Tan er en helt uskadelig solbehandling, der tager mindre end 15 minutter og Spray Tan er for alle både børn, kvinder og mænd. Den virker allerede ved den første behandling, og farven bliver mere intens timerne efter behandlingen. Hvis du har oplevet problemer med at blive brun på hele eller dele af krop og ansigt - og så er Spray Tan helt sikkert noget for dig.

Fordele ved Spray Tan:

 • Du kan hurtig se lækker solbrun ud til fest, bryllup og andre begivenheder
 • Du kan blive brun steder, hvor du ellers plejer at forblive hvid
 • Du kan slippe for at se ligbleg ud, før du tager på solferie
 • Med Spray Tan får du et flot ensartet resultat.

Alle vores Spray Tan væsker:

 • Efterlader huden blød og fugtmættet
 • Er allergivenlige
 • Er fri for gluten 
 • Er fri for skadelige parabener.

Har du brug for hjælp eller rådgivning om tidspunkt for Spray Tan, eller hvilken nuance der passer bedst til dig, så er vi altid klar til at hjælpe. 

Spray Tan inden bryllup, konfirmation og gallafest

Bange for at blive alt for brun? Ikke hos THELOOK. Vi har helt styr på sprøjteteknikken. Vi vælger den rigtige farve og sprøjteteknik, du får ingen striber eller et orange skær. Vi anbefaler du får en Spray Tan behandling ca. 14 dage inden festen og igen 2-3 dage før selve festdagen. Vi undgår huden under armene, så du ikke risikerer at ødelægge din flotte kjole.  

Til konfirmation og bryllup er der tradition for at have en hvid kjole på. Føler du, at du mangler lidt kulør til at kunne bære den flotte kjole, er Spray Tan en rigtig god og hurtig løsning. Er du også lidt for bleg til den flotte gallakjole, kan du også med fordel blive spraytannet inden gallafesten.

Med Norvell Organic Dark og Norvell Cacao har vi de perfekte Spray Tan lotion, der giver et lys brunt og naturligt look. Den anbefaler vi til konfirmander, brude, brudgomme eller hvis du skal til gallafest.

 

Hurtigtørrende og gennemtestede spraytan produkter


Der er stor forskel på resultatet af en Spray Tan behandling. Meget kan gå galt, hvis der ikke er styr på hvordan, og hvilke produkter der passer til personen, der ønsker spraytan. Derfor har vi nøje udvalgt vores produkter og nuancer, og der er langt mellem et utilfredsstillende resultat. Det, man skal være specielt opmærksom på, er tørretid og farvenuance. Vi bruger kun hurtigtørrende og gennemtestede Spray Tan produkter fra Norvell Tanning.

Det er nemt at lave den perfekte Spray Tan behandling, men kun hvis udstyr og lotion er nøjagtigt afstemt, dertil skal spraytannere kunne bidrage med korrekt vurdering af farvenuance osv. En del af vores kunder kommer med ret tvivlsomme erfaringer med Spray Tan, både udført professionelt og med hjemmeprodukter. 

Flot brun nuance uden orange skær

Med Norvell produkterne er vi godt klædt på, produkterne skiller sig ud ved at tørre hurtigere, have en flot brun nuance uden orange skær. En del produkter på markedet opfylder ikke disse basale krav. Vi er vilde med Norvell Tanning og det er vores kunder også!

Uddannede spraytannere med professionelt udstyr
Behandlingen foregår ved, at en af vores uddannede spraytannere påfører en tynd væske grundigt over hele kroppen. Væsken bliver påført med professionelt udstyr. Vælger du at beholde undertøj på, bliver du ikke brun de steder. Tøjet tager ikke skade, men det vil være en fordel at have mørkt undertøj på. Den afsmittede farve går dog af i vask.

Det skal se naturligt ud

Vores spraytannere er alle serviceminded, erfarne og teknisk kompetente, så du som kunde er i sikre hænder. Spray Tan skal efter vores mening se naturligt ud, og nuancen skal passe til den enkelte hudtype og personlighed.

Få hjælp til at finde den rigtige nuance

Vi er altid klar til at hjælpe med at finde den nuance, der passer til dig, også selv om det er en løbende proces. Ingen kunder er ens, og kræver det lidt ekstra at gøre dig tilfreds, så er vi klar til at tage udfordringen op. Kom og prøv Spray Tan - du bliver ikke skuffet.

Før Spray Tan behandlingen:

 • Peel huden dagen inden med en bodyscrub eller handske
 • Det er vigtigt, at du skrubber huden over hele kroppen
 • Brug ikke antiperspirant deodorant og bodylotion på behandlingsdagen.

For at få det bedste resultat skal du følge ovenstående råd. Det flotteste resultat opnås med helt ren og tør hud. 

Lige efter Spray Tan behandlingen:

 • Brug sort eller mørkt tøj indtil du har badet, da farven kan smitte af på tøjet
 • Vent med at bade, til der er gået 6 timer efter behandlingen
 • Gå ikke med stramtsiddende tøj.

Tanning væsken du bliver sprayet med indeholder stoffet DHA, som er det aktive stof i alle selvbrunere. DHA er aktiv på huden umiddelbart efter behandlingen og op til 6 timer efter. Du kan se farven med det samme, men du vil først kunne se det endelige resultat af behandlingen, efter du har været i bad. Du bestemmer selv, om du vil bade efter de 6 timer, eller om du venter til dagen efter. 

I dagene efter behandlingen:

 • Smør din hud med bodylotion og plej din hud som normalt
 • Undgå lange varme bade, det vil forkorte holdbarheden af farven
 • Forlæng evt. den flotte farve ved at bruge en selvbruner spray.

Vi anbefaler Gold Spray Tan, som giver samme flotte resultat, da den indeholder en lille mængde af samme stof som spray tanning væsken indeholder og vil derfor være med til at holde på den flotte glød længere. Spørg hvis du er i tvivl.

Det siger spraytan kunderne

Cecilie Viby - 5 stjerner herfra! Du ender ud med en lækker Spraytan, med en super god service og vejledning!
Michelle M. Hansen - Det eneste sted jeg vil få spraytan! Så godt og meget naturligt! Og så til en billig pris! Dette er stedet hvis du vil have en pæn glød! :-)
 
Tinna Sommer - 5 stjerner fra mig - Super manual spraytanner
Karina Tranbjerg - Altid et godt resultat, og en hyggelig stemning. Det er altid en god oplevelse at komme her