box-white

Plejende og fugtgivende ansigtsbehandlinger

Både vores anti-age og almindelige ansigtsbehandlinger tilfører maksimal fugt og pleje til huden. Vi har sammensat et lille men effektivt sortiment af behandlinger. Anti-Age er til dig der ønsker en opstrammende effekt og den klassiske ansigtsbehandling hvor vores kosmetolog udarbejder en behandling nøjagtigt tilpasset din hudtype.

 

En anden af vores populære ansigtsbehandlinger er frugtsyre behandling med AHA som har en positiv indvirkning på uren hud, acne eller pigmentfejl i overhuden. Med de anerkendte produkter fra Medex Institute og vores faglærte kosmetologer så er din hud i de bedste hænder.

Anti-age behandlingen udføres med de populære og anerkendte produkter fra Medex, Skin Regimen og serien Comfort Zone ligger produkt til vores klassiske og teen- ansigtsbehandlinger.

Vi tilbyder ansigtsbehandlinger til alle hudtyper og alle ansigtsbehandlinger starter med en grundig hudanalyse så vores udannede og erfarne kosmetologer kan danne sig det rette billede af hudens tilstand og derefter sammensætte en helt unik behandling, der passer lige til dig.

Efter behandlingen gennemgås hvilke produkter der er blevet brugt og der gives grundig vejledning i produkter til hjemmebrug, så behandlingen kan få den optimale opfølgning og resultater.