box-white

Pedicure modvirker trætte ømme fødder!

Vi tilbyder pedicure, som giver smukke, velplejede fødder og tånegle. Behandlingen virker afstressende og efterlader dine fødder bløde, velduftende og smukke. Vores kosmetologer har stor erfaring med at forkæle og forskønne, du kan derfor trygt vælge os til din behandling. 

Hvad er pedicure?

Pedicure er en professionel fodbehandling med fokus på fugt og pleje af fødder og negle. Behandlingen starter med et varmt fodbad med passende fodsalt, et fodbad der giver os det bedste udgangspunkt for den videre fodpleje.

 

Pedicure behandlingen består derudover af tilfiling, pleje og forskønnelse af negle og neglebånd, hudpleje samt fjernelse af hård hud på hæle og trædepuder. Afslutningsvis smøres fødder ind i en dejlig fodcreme, som blødgører og efterlader fødderne i sund og velplejet stand. Pedicure kan efter ønske afsluttes med neglelak som tilvalg til behandlingen.

 

Vores fødder er den del af kroppen, der udsættes for den hårdeste belastning i løbet af en dag. Vi står op eller går rundt i dårligt eller stramt fodtøj. Har du derfor trætte og ømme fødder, er en pedicure helt sikkert værd at prøve.
Så har du lyst til at forkæle dig selv og dine fødder, så bestil tid i vores lyse, indbydende og atmosfærefyldte skønhedsklinik i Aarhus Syd.