Redken

{{filteredItems.length}}

Redken hårpleje- og stylingprodukter

Hårpleje serien Redken

Serien er opbygget udfra hårtype og den effekt/pleje produkterne tilfører til håret. Hårplejeserien dækker alle hårtyper fra fint til meget kraftigt hår. Derudover specialprodukter til farvet, lysnet og afbleget hår. Der er flere bestsellere og populære produkter og Color Extend, Blonde Glam, All Soft, Body Full og Clear Moisture er vel de mest populære hårpleje produkter. Vi bruger selv de fleste shampoo og conditioner og tilbyder salon hårkure og vi er rigtig glade for deres lækre dufte og hurtigvirkende egenskaber.

Sund hovedbund og undgå skæl med Redken Special Shampoo

Hårpleje til sund hovedbund og mod skæl er vel de mest populære produkter på markedet og de gør en synlig forskel fra første hårvask.

Stylingprodukter til alle frisurer og hårtyper

Styling serien er ligeledes opbygget omkring hårtype og de har direkte tilknytning til hårplejeserierne således man kan tilbyde en komplet hårplejeserie til den enkelte hårtype. De mest populære stylingprodukter er Guts, Wax blast og de holdbare hårlakker i forskellige holdfaktor.

Gode priser på Redken

Som kunde får du de bedste priser på Redken, vi har et fast tilbud hvor du vælger frit mellem alle vores lækre produkter. Køb 3 produkter  - Betal for 2