Voksbehandler, spraytanner, negle-, vippetekniker

Emma Janerka er uddannet spraytanner, voksbehandler, vippe- og CND negletekniker 

Vores fuldtids vippe-og negletekniker og voksbehandler er Emma på 20 år. Hun er lægeeksamineret kosmetolog fra Kosmetologskolen i Viborg.

Hun er uddannet negleteknikker hos CND. Emma har stor erfaring med gelé-forlængelse og Shellac-behandling på hænder og fødder. Desuden er hun løbende på kurser for at holde sig opdateret på de seneste trends og tendenser.

 

Emma er rigtig dygtig til Lash Lift som er en af hendes favoritbehandlinger, hvor du som kunde altid er sikker på at få en topprofessionelt resultat. Har både erfaring single eyelash og volume eyelash og er uddannet hos Starlash i København.

 

Er uddannet i hotwax hos Lycon Danmark og mestrer alle former for voksbehandlinger og hårfjerning. Har en yderst omhyggelig tilgang til voksning for at du som kunde oplever en tilfredsstillende og 100% hårfri forbemmelse.

 

Med de økologiske produkter fra Norvell Spraytan er du sikker på en flot spraytan og Emma er uddannet i alle deres lotion spåledes hun kan rådgive og vejlede om farve og styrke ifb med en spraytan behandling. 

Emma har en utrolig omhyggelig tilgang til negleteknik og mestrer forlængelse med gelé til perfektion. Hun har gennemgået CND kurser indenfor manicure, pedicure og Shellac.

Trænger dine negle til forlængelse, forskønnelse eller bare forkælelse så book dig en tid hos Emma.

Når Emma ikke laver negle hos Thelook bruger hun sin tid på veninderne og sin tvillingesøster Julie. Nye tendenser indenfor mode og skønhed bliver ligeledes studeret grundigt.

Emmas bedste råd til smukke og velplejede negle: Sørg for at fugte dine negle med en drøj negleolie og brug en god håndcreme til hænderne. Så mindsker du risikoen for neglerødder og flossede neglebånd. 

 

{{filteredItems.length}}