Lycon

LYCON Voks klinik i Aarhus

Der er 3 forskellige vokssystemer indenfor LYCON Precision Wax, og vi har valgt et fuldt sortiment fra LYCON da de giver os mulighed for at udføre kvalitets voksbehandlinger til rimelige priser.

LYCON Precision Wax - Effektive og skånsomme voksbehandlinger


LYCON vokssystem har siden starten været førende indenfor voksning og hårfjerning af uønsket hårvækst og specielt deres LYCON Stripless til intim voks har opnået stor anerkendelse i voksklinikker verden over. Udover et komplet voksprogram har LYCON en række pre-wax produkter til påføring inden voks behandlingen og en del post-wax produkter til både klinikbrug og til videresalg. Hos Thelook kan du købe post-wax produkterne LYCON Ingrowth-x-it og LYCON Soothing Cream.

THELOOK bruger LYCON vokssystem til både kvinder og mænd


Vi har valgt at bruge LYCON vokssytem til alle vores voksbehandlinger da vi synes at kvaliteten er helt i top, samtidig med at vi kan tilbyde voksbehandlinger til yderst rimelige priser. Vi bruger flere forskellige vokstyper alt efter hårtype og hvilket område der skal vokses. Den løbende træning og dialog med LYCON Danmark gør at vi altid er up-to-date med de nyeste vokse og voksteknikker.
 
  • LYCON LYCOdream Hybrid Wax XXX med Argan Oil, Arnica og Aloe Vera er vores Stripless Hot Wax som vi bruger til Brazilian Waxing.
  • LYCON Hot Waxing og LYCOJET-ing bruges til kort og skrøbeligt hår helt ned til 1 mm og bruges oftest til intim voks og voks af armhuler og underarme.
  • LYCON Strip Waxing bruges til større områder og kan fjerne hår ned til 2 mm og bruges oftetst til underben, ryg, skulder og mave.

Så hvis du leder efter en voksklinik med sans for detaljen og de bedste voks produkter på markedet så bestil din vokstid hos THELOOK i Aarhus Syd.


 
{{filteredItems.length}}