Skin Regimen Hudpleje

Skin Regimen Longevity Anti-Age ansigtsbehandling i Aarhus

Moderne og effektiv anti-age ansigtsbehandling


En revolution inden for den profesionelle tilgang, der tilbyder synlige, fantastiske resultater på 30 minutter, hvilket er den halve tid af en traditionel ansigtsbehandling. 30 minutter til at forny, genoprette, tone, og repositionere hudvævet for et ungdommeligt og sundt udseende.
Effektiviteten af superfood og high-tech ingredienser er maximeret af Kabat-teknikken, en neuromuskulær rehabiliteringsmetode, der styrker hudens væv og muskelelasticitet. Det anbefales af man får en serie af behandlinger på 2, 4, eller 6 behandlinger (en hver 14. dag) alt afhængig af din biologiske alder.

Skin Regimen kosmetolog i Aarhus
Ansigtsbehandling til alle, der ønsker en yngre hud!

Skin Regimen anti-age ansigtsbehandling anbefales til ALLE. Yngre hud, for at forebygge de første tegn på aldring, og for at nedsætte aldringsprocessen, såvel som til mere moden hud, der har behov for korrektion, vedligeholdelse og vedvarende pleje og beskyttelse. Ideél til alle klimaer og hudtyper på alle tider af året.

Resultatet er en øjeblikkelig replumping og kompakt hud og der ses øjeblikkelige løft og blødgøring af udtrykslinier og dybere rynker. Dugfriskt, ungdommelig og levende udseende til huden. Næring til forarmet hud.

Behandlingen varer typisk 30 minutter men der kan tilvælges ansigtsmassage på 15 minutter.


Kin Regimen Kosmetolog i Aarhus
Skin Regimen produkter

Der bruges en række klinik produkter ved behandlingen og der kan med fordel købes salgsprodukter til vedligelse og ekstra effekt af behandlingen. Der bruges følgende Skin Regimen produkter ved behandlingen:

Skin Regimen Duo Cleanser
Skin Regimen Acid Preparator
Skin Regimen Face Renewer
Skin Regimen Neutralizer
Skin Regimen Juvenate-Pro Cream Gel
Skin Regimen Hydra-Pro Cream Gel
 

{{filteredItems.length}}