Behandlinger

Behandlinger hos THELOOK.

Vi tilbyder en bred vifte af services og skønhedsbehandlinger hos THELOOK. Frisør & Skønhedsklinik hvor fokus er rettet på høj faglighed og kunden i centrum i en god atmosfære.

Vores services er en bred palette af frisør- & skønhedsbehandlinger til den ydre skønhed. Alle vores behandlinger skal udføres med de bedste produkter og hvor der afsættes passende tid til at udføre vores håndværk, således at vi aldrig er nødsaget til at gå på kompromis med vores høje faglige standard. Godt håndværk tager den fornødne tid at udføre. Vi vil tilbyde behandlinger, der forskønner men vi som fagfolk altid forsøge at rådgive og vejlede så vores kunder får udført en skønhedsbehandlinger, der fremhæver kundens unikke fortrin således vi sikrer det bedste udbytte af vores behandlinger.
 
{{filteredItems.length}}

Veluddannede fagfolk, der brænder for sit fag !

Når du som kunde vælger en af vores services er du sikker på at behandlingen udføres af veluddannet og dygtigt personale, som ligger en dyd i at være på forkant med trends og mode indenfor skønhedsbranchen. Er du ny kunde vil altid opleve at få den fornødne introduktion til behandlingen og der vil være afsat tid til rådgivning og vejledning i hvordan man får det optimale ud af vores behandling, ligefra hvordan du stiler din dameklip hjemme til hvordan du forlænger farven på din spraytan.
Og du er ligeledes sikker på at kunne få kyndigt svar hvis du har spørgsmål til vores services eller behandlinger. Vores dygtige frisører eller kosmetologer hjælper gerne.
 
  • Frisør - frisørbehandlinger med fokus på kvalitet og sans for detaljen.
  • Negle - neglebehandlinger der er holdbare og flotte i første forsøg
  • Spraytan - Lækker brun farve der passer til dine ønsker, hudtype, årstid og hvad der vil klæde dig bedst muligt.
  • Voksning - Voksbehandlinger mod uønsket hårvækst udført med varm voks på den mest effektive og skånsomme metode.
  • Kosmetolog - Plejende ansigtsbehandlinger, Manicure, Pedicure og Paraffinbehandlinger der har synlig effekt og virkning.

Faglærte frisører og kosmetologer.

Før man kan udføre en skønhedsbehandlinger hos THELOOK kræver det at man har en 4-årig frisør- eller en godkendt kosmetolog uddannelse samt at man har passende erfaring indenfor behandlingen inden den udføres på vores kunder. Det sikrer at vi har et ekstremt højt fagligt niveau og at vi kan udføre nøjagtige og holdbare behandlinger indenfor den aftalte tid. Skulle vi mod forventning levere en behandling der ikke lever op til vores høje krav, vil vi altid forsøge at udbedre reklamationen udfra hvad der passer kunden.

Priser på vores skønhedsbehandlinger

Alle vores priser er fastsat efter den tid det tager at udføre behandlingen samt omkostninger til materiale som hårfarve, spraytan lotion, varm voks eller negleprodukt. Alle priser fremgår tydeligt på vores hjemmeside, i vores online booking og på vores mobil app. Det er meget vigtigt at vores kunder er oplyste om vores priser og vi vil altid forsøge at oplyse om evt. tillæg således der er gennemsigtighed omkring priser på vores behandlinger.

Bestil tid til skønhedsbehandling

For at kunne udføre skønhedsbehandlinger til aftalt tid med et højt fagligt niveau vil vi helst at der bestilles tid til vores behandlinger som Dameklip, Herreklip, CND Shellac, Gelenegle, spraytan, voks- og ansigtsbehandlinger. Vil du bestille tid kan du gøre det via online booking, på tlf. 86287022 eller i salonen. Da vi gerne vil udgå sene afbud så har vi en afbestillingspolitik som du acceptere når du bestiller en tid. Du kan se vores afbestillingspolitik via dette link http://the-look.dk/afbestilling-af-tid/