Lash Lift - Elleebana

Dygtige lash lift teknikere og specialudviklede produkter giver et langvarig løft af dine vipper.

Ønsker du flotte fyldige vipper med en perfekt bue, så bestil tid til lash lift hos THELOOK.

395,-

470,- inkl farve af vipper

Bestil tid til Lash Lift

Elleebana One Shot Lash Lift

Et Lash Lift vil få dine vipper til at se længere, smukkere og mere voluminøse ud. Drop vippebukkeren der ødelægger og knækker dine egne vipper og hvor løftet alligevel aftager i løbet af dagen. 

Lash Lift er på kort tid blevet en af de mest populære skønhedsbehandlinger, og den nyeste teknologi gør det muligt at skabe et meget holdbart, harmonisk og fyldigt look på dine egne vipper. Da vi bruger Elleebana One Shot Lash Lift (også kaldet permanent vippebuk) er det muligt at lave behandlingen både på korte og lange vipper.

 

Lash Lift er skånsomt og giver dig et smukt langtidsholdbart resultat i op til 6-8 uger! Med de unikke silikone pads er det muligt at lave et blødt og mere naturligt look end med andre Lash Lift systemer på markedet. Så opnå en fornemmelse af længere vipper uden påætning af Eyelash Extensions

 

 

 

 

 Lash Lift

 
Elleebana One Shot Lash Lift                         395,-
Elleebana Lash Lift inkl. farve vipper                        470,-

 

 

Dygtige Lash Lift teknikere og professionelle produkter fra Elleebana One Shot, skaber de gode resultater

At lave det perfekte vippebuk med Lash Lift kræver ekspertise! Derfor har vi valgt Elleebana Lash Lift produkter som er de førende på markedet og som gør det muligt at levere et perfekt resultat hver gang. mange af vores kunder nævner at behandlingen var hurtigere og havde et blødere buk på vipperne end det de tidligere havde prøvet.

Der afsættes ca 30/45 min til behandlingen, og effekten kan se med det samme.

 

Bestil tid til Lash Lift/permanent vippebuk her

Effekt i op til 6-8 uger

Hvis du leder efter en behandling hvor du får fyldigere vipper uden påsætning af vipper, så er Elleebana Lash Lift helt sikkert noget for dig. Elleebana står for:

 

 • Silicone Rods (masker)
 • 30 minutters behandlinger
 • Tilføjet Lanolin, og ingen olie
 • Hurtigt virkende effekt
 • Et permanent vippebuk af dine naturvipper
 • Blødere og mere naturligt buk
 • Ved at bukke vippen i en blød bue opnåes stor effekt.
 • Vandbaseret lim på Silikone Rods, som er nem at fjerne 
 • Opfølgende behandling efter 6-8 uger
 • Lash Lift er også kendt som permanent vippebuk
 • Ingen kunstige vipper påsættes
 • Ingen formaldehyd i produkterne
 • Ekstra effekt af din Lash Lift ved brug af vippeserum

 

Et Lash Lift er et permanet vippebuk af dine egne vipper, uden påsætning af kunstige vipper. 

Der findes flere forskellige professionelle produktlinier til brug ved Lash Lift/permanent vippebuk og vi har testet de mest gængse. Valget faldt på Elleebana Lash Lift, som helt klart leverede det bedste resultat både for kunde og for Lash tekniker. En god holdbarhed på vippebukket, forvent en holdbarhed på 6-8 uger.

 

Behandlingen

Længden af dine vipper afgører hvilket buk, og lash lift teknikeren vurdere hvilket vippebuk der vil give det smukkeste og mest fyldige resultat. For at kunne forme dine vipper påføres en blød silikoneform på dit øjenlåg.

Med en skånsom vandbaseret lim fastgøres vipperne på formen. Lash Lift teknikeren bukker omhyggeligt alle vipper og sikrer et ensartet resultat. Elleebana Permgel påføres på vipperne og efter en trækketid på 10 minutter neutraliseres geleén.

De øverste bryn farves hvis dette er tilvalgt, og vipperne frigøres fra formen. Vipperne renses og en nærende vippeolie påføres for at give pleje.

Plejende vippeolie påføres for at lukke skællaget i vipperne og for at give næring og pleje. Resultatet kan ses med det samme.

 

Efter Lash Lift

De første 24 timer efter behandlingen anbefaler vi du undgår

 

 • Damp
 • Sauna
 • Vand
 • Brug af make-up

 

Allergi og Lash Lift

Hvis du er allergisk overfor permvæske eller har du meget sarte øjne, anbefaler vi ikke at du bestiler tid til Lash Lift, vi er selvfølgelig behjælpelige med en test. Har du brug for hjælp eller test så kontakt os på 86287022.

 

 

Lækre og eksklusive vippeprodukter på hylderne

Så leder du efter det perfekte Lash Lift i Aarhus så book en tid her, vi har 4 dygtige Lash Lift teknikere og de bedste produkter på markedet.

For at opnå den fulde effekt af Lash Lift kan man med fordel bruge M2 Beauté Conditioning Care Complex til hjemmebehandling af dine vipper. For at øge væksten af dine egne vipper kan man med fordel anvende M2 Beauté Eyelash Activating Serum. Begge produkter vil du blive introduceret til og kan købes i klinikken eller på shoppen

 

 

Hvad er fordelene ved Lash Lift?

Størstedelen af os er ikke skabt med naturligt lange og buede vipper men har derimod tynde, korte og nedadvendte vipper. Valget falder derfor ofte på extensions, når vi vil have gjort noget ved vipperne, men dette er ikke længere en nødvendighed. Lash Lift, som sikrer dig et ualmindeligt flot og vedvarende vippebuk, er det helt nye indenfor vipper. Dette får dine vipper til at se længere og mere fyldige ud, og samtidig skaber det et yderst ensartet resultat. Du vil opleve elegante vipper, der med en naturlig, flot bue giver en fantastisk effekt. Den perfekte kurve på vipperne skyldes bl.a. den bløde bue på silikoneskabelonenerne, hvilket altså sikrer dig et enestående resultat.

 

Hvis du ønsker at undvære mascaraen, kan du få farvet vipperne mørke. Et Lash Lift får det til at se ud som om, at vipperne allerede har fået et diskret lag hverdagsmascara. Efter et permanent vippebuk er fuldført, kan du med fordel selv spæde mascara til, såfremt mere markante og fremtrædende vipper ønskes.

 

Hos THELOOK benytter vi os af Elleebana One Shot Lash Lift, hvilket er det førende produkt på markedet. Behandlingen med Elleebana One Shot Lash Lift kan udføres på både korte og lange vipper. Dine naturlige vipper bliver tilført fugt og næring, mens du læner dig tilbage og nyder en skøn behandling, der varer mellem 30 – 45 min. 

 

Drop den tidskrævende vippebukker, der har en slidende effekt på dine vipper og kast dig ud i et Lash Lift. Behandlingen slider ikke på dine vipper og er samtidig tidsbesparende. En behandling med Lash Lift er ikke smertefuld men derimod en behagelig og rar oplevelse. Vi anbefaler, at man får et Lash Lift hver 4 – 5 uge for et optimalt resultat, da nye vipper, som intet buk har, vokser frem og samtidig afstødes ”gamle” vipper. Effekten af et Lash Lift varer 6 – 8 uger.

 

Produkterne indeholder ikke formaldehyd og er ikke testet på dyr. 

Mærke: Kosmetolog & voksbehandler
Kosmetolog & voksbehandler Pernille Kaalund
Mærke: Kosmetiker Charlotte Jørgensen
Kosmetiker Charlotte Jørgensen
Mærke: Voksbehandler, Negle- og Lash Lift tekniker
Voksbehandler, Negle- og Lash Lift tekniker Christina Sørensen