Ansigtsbehandlinger

En god ansigtsbehandling starter med afrensning og en grundig hudanalyse. Udfra hudens tilstand skræddersyer vores erfarne kosmetolog en unik ansigtsbehandling til dig.

 

 

MEDEX Ansigtsbehandlinger

 
MEDEX Klassisk Ansigtsbehandling 550,-/650,-
MEDEX Luksus Ansigtsbehandling 650,-/750,-

 

 

NB! Både ansigtsbehandlinger fra Medex og iS Clinical er unisex og passer til alle aldersgrupper. Der kan i onlinebooking tilkøbes ekstra dybderens

 

 

Medex Klassisk ansigtsbehandling er til dig der har:

  • Normal hud
  • Tør eller dehydreret hud

 

Medex Luksus ansigtsbehandling er til dig med:

  • Problematisk hud
  • Uren hud eller akne
  • Kan også vælges til dig med normal/tør hud som ønsker lidt ekstra forkælelse.

 

Vi har tidligere haft mange forskellige ansigtsbehandlinger at vælge imellem, men efter ønske fra vores kunder har vi gjort det simpelt, nemt og overskueligt at vælge en ansigtsbehandling. Derfor kan du vælge mellem en klassisk ansigtsbehandling og en luksus ansigtsbehandling med bla rygmassage.

Hvilke produkter kosmetologen anvender er nøje udvalgt udfra hudens tilstand, dine ønsker og ikke mindst hvad der er bedst for din hud. En skræddersyet ansigtsbehandling udført med de lækre produkter fra Medex.

 

 

 

 

 

Bestil tid til ansigtsbehandling her

{{filteredItems.length}}

Lækre ansigtsbehandlinger


THELOOK er en moderne skønhedsklinik i Hasselager, Aarhus Syd med dygtige og veluddannede kosmetologer fra øverste hylde. Vi tilbyder de mest populære ansigtsbehandlinger. Naturligvis har vi de klassiske ansigtsbehandlinger og de mere specialiserede til problemhud i ansigtet.

Kunden i centrum og rigtig god service


Både nye og faste kunder har vores fulde fokus. Vælger du en ansigtsbehandling skal du føle dig værdsat og det faglige arbejde skal være i centrum. Vi tror på ansigtsbehandlinger er til alle der ønsker en velplejet hud i ansigtet, og vi vil gøre vores ypperste for, at du som kunde vil have de bedste muligheder for en velplejet hud.

Ansigtsbehandlinger til alle hudtyper.

Fælles for alle vores 5 ansigtsbehandlinger er at de er effektive og de skræddersyes lige til udfra udfra hvilket behov eller problem der skal sættes ind imod. Hvem kender ikke følelsen af et velplejet ansigt med en hud der er blød, glansfuld og smidig. Vi tilbyder ansigtsbehandlinger, der bliver sammensat helt unikt udfra din huds tilstand. Du skal intet gøre andet en bestille tid og lægge dit ansigt i hænderne på vores dygtige kosmetologer. Udfra en hudanalyse kan vores erfarne kosmetologer afgøre hvilke produkter og delbehandlinger, der vil have den bedste indvirkning på din hud.

Ekstra masker og ansigtsmassage

Til alle vores 5 ansigtsbehandlinger kan tilkøbes forskellige masker og ansigtsmassage. Det kan være en maske der dybderenser huden eller en ekstra Plejende maske som tilfører masser af næring og plejen til huden.

Hvormange ansigtsbehandlinger før jeg kan se resultater?

Normalt anbefaler vi et forløb bestående af 2-3 behandlinger men de fleste vil se en synlig forbedring af huden allerede fra første ansigtsbehandling. 

Få ansigtsbehandlinger giver nemt overblik

Med dette koncept indenfor ansigtsbehandlinger undgår du at få bestilt den forkerte behandling men i stedet få det bedste for dit ansigt og din hud.
5 behandlinger, der dækker alle hudtyper Vi elsker at forkæle og forskønne! Og vores ansigtsbehandlinger giver os en uovertruffen mulighed for at skabe en afslappende behandling, der har en synlig effekt allerede efter første behandling.

Resultatorienterede ansigtsbehandlinger mod problemhud

Men vores ansigtsbehandlinger er ikke det rene afslapning med agurker for øjnene medens man ligger 20 min. i stolen og venter på at masken har den ønskede effekt. Nej, vi har valgt en anden vej, da vi ikke tror på, at den travle kvinde eller mand har tid eller ressourcer til det i en travl hverdag. Vi har derfor lavet et helt simpelt koncept med korte ansigtbehandlinger til rimelige priser, uden at gå på kompromis med kvalitet og effekt.

Effektive behandlinger kræver faglærte kosmetologer

Det kræver dygtige faglærte kosmetologer og nogle moderne produkter for at kunne føre det ud i praksis, og vi mener selv vi har begge dele, så leder du efter et sted hvor du får sund og velplejet hud på 45 minutter så er THELOOK helt sikkert værd at prøve. Vores kosmetologer udfører effektive og plejende ansigtsbehandlinger i Århus til alle hudtyper på kvinder, mænd og teenagere.  Så bestil tid til en moderne ansigtsbehandling .  
 

Hvilken ansigtsbehandling skal jeg vælge?

 

Vi har gjort det nemt og overskueligt at finde den helt rigtige ansigtsbehandling. Derfor kan du vælge mellem en klassisk Medex ansigtsbehandling og en luksus Medex ansigtsbehandling.

 

 

Priser på tidligere ansigtsbehandlinger hos THELOOK 

 
Basis ansigtsbehandling 495,-
Luxus ansigtsbehandling 595,-
Dybderens/Acne ansigtsbehandling 595,-
Skin Regimen Ansigtsbehandling 495,-
Frugtsyre ansigtsbehandling 595,-
MEDEX AHA Frugtsyre Ansigtsbehandling 595,-/695,-
MEDEX Purus Acne Ansigtsbehandling 595,-
MEDEX Teen-age ansigtsbehandling 395,-

 

 


Det er muligt at tilkøbe forskellige tillægsydelser som ekstra maske, ekstra ansigtsmassage og dagsmakeup. Dem finder du i vores online booking.