Negle priser

Vi vil gerne lave dine nye negle, og leder du efter en negleklinik, der laver holdbare og flotte negle så er du landet det rigtige sted. Vi laver flotte negle på både hænder og fødder.
CND Shellac er til dig, der ønsker en holdbar neglelak og Forlængelse med gele er til dig, der ønsker flotte lange negle med en facon og længde, der passer lige til dig.

I vores negleklinik arbejder vi udelukkende med negleprodukter fra CND og vores teknikere Emma og Christina er certificeret CND negletekniker, så du kan trygt vælge os. 

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores skønhedsunivers - vi vil nemlig gerne være din nye negleklinik!

Bestil tid til gelenegle

CND Shellac

 
CND Shellac 325,-
CND Shellac med fransk kant eller glimmer 375,-
Aftagning af CND Shellac 50,-
Aftagning af CND Shellac uden anden behandling 150,-
 

Forlængelse af negle med skabelon

 
Nyt sæt gelenegle - naturlige uden farve 600,-
Nyt sæt gelenegle - med Shellac helfarve 650,-
Nyt sæt gelenegle - Med opbygget fransk kant 700,-
 

Opfyldning af gelenegle

 
Opfyldning af gelenegle - naturlige uden farve 450,-
Opfyldning af gelenegle - med Shellac helfarve 550,-
Opfyldning af gelenegle - med opbygget fransk kant 600,-
 

Forstærkning af egne negle

 
Forstærkning af egne negle 400,-
 

Fusser

 
CND Shellac 325,-
CND Shellac med fransk kant eller glimmer 375,-

Forklaring til booking af neglebehandlinger:

Herunder en forklaring til de forskellige kategorier af neglebehandlinger. Kategorierne på onlinebooking er det samme som nedenstående.

CND Shellac - UV neglelak:

Shellac er betegnelsen for en forholdsvis ny type neglelak som tørrer ved UV lys, og som er udviklet af CND. Selve lakeringen kan udføres som Shellac helfarve, eller som fransk lakering. Der kan også påsættes små sten eller laves flotte mønstrer i Shellac neglelak. Shellac udføres på klinik og udmærker sig ved sin styrke, glans og de mange flotte farver. Skal aftages efter soak-off princippet enten hjemme eller på klinik.

 

Et nyt sæt gelenegle:

Et nyt sæt gelenegle opbygges med skabelon som fjernes efter tørring. Gele udmærker sig ved at være meget fleksibelt og holdbart, men vælger at få lavet lange flotte negle, er det meget vigtigt at neglene beskyttes og IKKE udsættes for hård belastning som eks. havearbejde. 
 

Opfyldning/balancering af gelenegle:

Det er muligt at få fyldt sine gelenegle op eller få dem balanceret såedes at neglebuen flyttes ifht til det neglen er vokset ud. Dette gælder for gelenegle lavet hos THELOOK eller med gele, der overholder vores kvalitetskrav. Opfyldning og balancering kan laves på gelenegle der er omkring 3 uger gamle.

Forstærkning af egen negl:

Man kan styrke negle med en fleksibel og meget tynd Gelé, den påføres direkte på neglen. Neglene forlænges IKKE ved forstærkning. Derefter kan man afslutte med Shellac helfarve eller fransk lakering. Kan ikke bookes online da behandlingen er meget individuel mht. pris og materialevalg. Kontakt os på 86287022 for tidsbestilling og rådgivning.

 

Mærke: Kosmetolog & voksbehandler
Kosmetolog & voksbehandler Pernille Kaalund
Mærke: Kosmetiker Charlotte Jørgensen
Kosmetiker Charlotte Jørgensen
Mærke: Voksbehandler, Negle- og Lash Lift tekniker
Voksbehandler, Negle- og Lash Lift tekniker Christina Sørensen