Negle

Neglebehandlinger som er flotte og holdbare. For at kunne udføre en neglebehandlinger, der holder og som passer til kundens ønsker, hænder og personlige stil  er der flere faktorer der skal være opfyldt. Negleteknikeren skal have indsigt i opbygningen af en kunstig gelenegl eller neglelak. Der skal bruges negleprodukter der er gennemtestede og godkendte. Tilsidst skal teknikeren kunne udføre og overholde den foreskrevne opbygning så der hverken påføres for lidt eller formeget materiale på neglen.   

Negleteknikere med uddannelse og masser af praktisk erfaring

Det er desværre ikke nok med et flot eksamensbevis, det kræver at man som negletekniker er villig til at dygtiggøre sig og ikke mindst kunne lære af sine praktiske erfaringer. For alle kan lave en gelenegl eller ligge en flot Shellac neglelak på et neglekursus eller i klinikken hvis tiden er ubegrænset. Men i den virkelige verden er der anderledes krav som skal opfyldes for at kunne tiltrække neglekunder. Vi skal kunne udføre en professionel og holdbar neglebehandling på aftalt tid, for at kunne indfri dette skal alle de forskellige delbehandlinger udføres korrekt. En neglebehandlinger er ikke bedre end det svageste led, så hvad hjælper det at man har lavet de flotteste Gelenegle eller den flotteste Shellac lakering, hvis de ikke vedhæfter korrekt på din naturnegl og derfor falder af. En dygtig Negletekniker er i vores verden omhyggelig, systematisk, stilfuld, detaljeret og ikke mindst respektfuld overfor negleprodukternes egenskaber så det bedste slutprodukt opnåes på alle behandlinger.

Priser på neglebehandlinger 

Vi har sammensat vores neglebehandlinger udfra et ønske om at dække så bredt som muligt så det er muligt at for de fleste at finde en passende neglebehandling. Vores priser på negle afspejler vores tidsforbrug og omkostninger til negleprodukter. Vi har bestemt ikke valgt den billigste leverandør af negleprodukter men vi har valgt CND fordi de står for nogle gode holdninger indefor neglebranchen. Produkterne er amerikanske og de er virkelig gennemtestede både med hensyn til holdbare, ingredienser og allergivenlighed. Derudover kan man CND produkterne udføre neglebehandlinger på hurtigst mulig tid uden at gå på kompromis med kvaliteten hvilket gør at vi kan være konkurrencedygtige på neglepriser.

 
{{filteredItems.length}}

Gelé fremfor akryl på negleforlængelser

Der bruges forskellige produkter til negleforlængelser og der er mange meninger om hvilket produkt er mest holdbart og anvendeligt. Hos THELOOK har vi besluttet kun at arbejde med gelé, det har vi gjort fordi vi synes arbejdsklima og indeklima i negleklinikken er vigtigt. Geléen udmærker sig ved at ikke indeholde ildelugtende opløsningsmidler som eks. Akryl, hvor alle redskaber og produkter opblandes med skrappe tylener. Det har den praktiske betydning at vi kan have negleklinikken i forbindelse med resten af skønhedsklinikken uden yderligere adskillelse og det betyder ligeledes at vores negleteknikere arbejder i et miljø uden skadelige opløsningsmidler. Vi synes helt klart at der er mange fordele ved dette valg og vi er glade for vores beslutning. CND Shellac negle er en holdbar gellack hvor slutresultatet minder om en almindelig neglelak. Forskellen er dog at den kun kan tørre vha. UV lys og er derfor en behandling der udføres på klinikken. CND Shellac kan laves i utallige forskellige farver og designs. Mange vælger at afslutte Shellac med en passende glimmer eller effekt og vores tekniker hjælper gerne med forslag til design og farvevalg. Shellac bruges også til fransk lakering med hvid kant. Shellac holder i op til 2 uger på hænder og op til 8 uger på fødderne

Ønsker du lange flotte negle, kan du vælge elegante Gelé negle med en form og facon som en rigtig negl. Gelé er velegnet til dig med skrøbelige negle som ikke kan holde når de bliver for lange. Neglen kan opbygges i ren gelé eller med påsætning af en tip hvor kanten udglattes med gelé. Denne type negle kan både opbygges med naturligt look, med fransk hvid kant. Gelenegle kan selvfølgelig også afsluttes med en flot helfarve med eller uden glimmer og effekt.