Spray Tan priser

THELOOK udfører professionelt udført spraytan. Med en spray-tan får du en flot sommerglød som passer lige til dig. Vores uddannede og erfarne spraytannere guider dig gerne til den helt rigtige nuance og farvestyrke. Vi har 4 forskellige nuancer at vælge imellem og vi har farver der passer til alle hudtyper og formål. 

Bestil tid til Spraytan

Spraytan

 
Spraytan behandling 225,-
2 personer på samme tid 400,-
Overkrop/ben 125,-
 

Klippekort til Spraytan

 
6 x Spraytan 1200,-
 
Tanning-væsken påføres manuelt med en professionel airbrush pistol og efterlader derfor ingen striber eller plamager. Efter kun én behandling vil du opnå en farve, som havde du været sydpå! Farven holder 5-9 dage, og behandlingen er fuldstændig ufarlig.  Alle væsker, vi anvender, er parabenefri, allergivenlige og efterlader huden dejlig blød.

Forklaring til bestilling af spraytan tider

Du kan frit vælge mellem de forskellige nuancer og farver og vi hjælper gerne med at finde den farve, der passer perfekt til dig. Det bedste resultat opnås hvis huden er fri for makeup, fedtede cremer og antiperspirant. Vi anbefaler at huden er skrubbet med handske og passende eksfolierende creme dagen før du bliver spraytannet. Skrub gerne på områder du ved "fedter" eller som er ekstra tørre eks. ben, overdel af brystet eller mellem skulderbladene. En ren og renset hud tager bedre mod spraytan og forlænger og forbedre resultatet mærkbart.

Klippekort til spraytan

Klippekort til spraytan er personlige og kan ikke overdrages til andre og oprettes i dit eget mobilnummer. Klippekort til spraytan kan ikke refunderes eller ombyttes til andre behandlinger. Derfor anbefaler vi kun at du køber et klippekort til spraytan hvis behandlingen er noget du regelmæssigt vil have udført. Der er ingen udløbsdato på klippekortet. Hver behandling noteres i vores booking system således at det altid er muligt at få oplyst tilbageværende klip osv.
 
Mærke: Kosmetolog & voksbehandler
Kosmetolog & voksbehandler Pernille Kaalund
Mærke: Kosmetiker Charlotte Jørgensen
Kosmetiker Charlotte Jørgensen
Mærke: Frisørmester & spraytanner Bettina
Frisørmester & spraytanner Bettina Høibjerg
Mærke: Voksbehandler, Negle- og Lash Lift tekniker
Voksbehandler, Negle- og Lash Lift tekniker Christina Sørensen