Spraytan

Kosmetolog i Aarhus

Spraytan med et godt resultat. Vi har efterhånden flere tusinde spraytans på samvittigheden og vi møder ofte kunder der er bekymret for resultatet. De fleste kunder som er bekymrede har selv prøvet spraytan med et dårligt resultat. Enten er de blevet alt for brune så det så meget unaturligt ud. Andre har oplevet at de blevet orange eller i værste tilfælde stribede. Vi er eksperter i spraytan og vi ved at for at udføre en god spraytan er der flere faktorer der skal være opfyldt. 


 
{{filteredItems.length}}

Den bedste spraytan 

En god spraytan handler om:
  • en dygtig og grundig spraytan behandler
  • hurtigtørrende gennemtestede spraytan produkter 
  • et ventileret lokale der kun bliver brugt til spraytan.
  • en HVLP profesionel sprøjtepistol der er korrekt indstillet.
 

Handler ikke kun om at blive så brun som muligt

For os handler det ikke om at gøre kunderne så brune som muligt, vi vil hellere lave en spraytan, der passer til dig og som ser helt naturligt ud. Som vi plejer at sige "hellere lidt for lys end sende en unaturlig brun farve ud af døren, specielt ikke den første gang".

Gode Spraytan ved dygtige fagfolk

En god spraytan kan ikke genkendes på prisen, det handler og uddannelse og faglig ekspertise. For det kræver sans for detaljen og en god portion erfaring at kunne afgøre hvilken farve der passer til den kunde der bare gerne vil være lidt brun kontra den kunde som elsker at være maksimalt brun og ikke kan få det mørk nok.
Det er ikke nok at den der har spraytannet dig er tilfreds med resultatet, det er dig som kunde som skal føle dig godt tilpas med din nye brune farve. 

Ingen kunder er ens og ingen hudtype er ens. så hvis du vil undgå et dårligt resultat så skal du vælge de bedste til spraytan i Århus og Østjylland. Vi er eksperter og vi ved hvordan man laver en flot spraytan i første forsøg.