Voks af hele ben

Få fjernet de lange hår på dine ben med varm voks. Det går hurtigt at få dem fjernet, og det holder i længere tid end en almindelig barbering med skraber.

Vi har stor erfaring med at udføre alle typer af voksbehandlinger på en hurtig og effektiv måde. Voksbehandling er en god metode til at fjerne hår, hvis du ønsker en længerevarende hårfjerning, da voksen trækker hårene op med roden.


kr. 375,-

Bestil tid til voks af ben

Effektiv hårfjerning mod uønsket hårvækst med varm voks. Vil du gerne have fjernet dine hår på benene, er hårfjerning med varm voks en effektiv metode. En voksbehandling fjerner hårene med rod og holder dig derfor hårfri i længere tid, end hvis du bruger skraber eller hårfjerningscreme. Med denne voksbehandling får du fjernet dine hår på lårerne, dine knæ og underben.

Vi er eksperter i voksbehandling af ben med varm voks og vores dygtige kosmetologer udfører hårfjerning med varm voks til perfektion. Med de bedste voksprodukter på markedet har de god mulighed for at udføre en effektiv voksbehandling som fjerner hår og hårsækkene på selv de mindste hår

Hvor lange skal hårene være inden voksning

  • For en optimal voksbehandling skal hårene på benene være min. 5 mm lange.
  • Voksbehandlingen kan gentages hver 4.-6. uge alt afhængig af, hvor hurtigt dine hår gror. 
  • Ved regelmæssig voksbehandling kan du være hårfri i 4-6 uger.

 

Voksbehandling

 
Voks af hele ben inkl. knæ 375,-

 

Priser alle voksbehandlinger

Efter voksbehandlingen

Lige efter voksbehandlingen bør du undgå solbadning og selvbruner. Det er en god idé at bruge et bodyscrub produkt for at undgå indgroede hår.

 

 

Mærke: Kosmetolog & voksbehandler
Kosmetolog & voksbehandler Pernille Kaalund
Mærke: Voksbehandler, spraytanner, negle-, vippetekniker
Voksbehandler, spraytanner, negle-, vippetekniker Emma Janerka
Mærke: Voksbehandler, Negle- og Lash Lift tekniker
Voksbehandler, Negle- og Lash Lift tekniker Christina Sørensen