Voks af underben

Få fjernet de lange hår på dine underben med voks. Det går hurtigt at få dem fjernet, og det holder i længere tid end en almindelig barbering med skraber eller hårfjerningscreme.

Vi har stor erfaring med at udføre alle typer af voksbehandlinger på en hurtig og effektiv måde. Voksbehandling er en god metode til at fjerne hår, hvis du ønsker en længerevarende hårfjerning, da voksen trækker hårene op med roden.


kr. 260,-

Bestil tid til voks af underben

Effektiv hårfjerning med voks

Vil du gerne have fjernet dine hår på benene, er hårfjerning med voks en effektiv metode. En voksbehandling fjerner hårene med rod og holder dig derfor hårfri i længere tid. Går du mest med lange shorts og nederdele eller kjoler, der går til knæene, har du muligvis mest behov for at få fjernet hårene på dine underben. Med denne voksbehandling får du fjernet dine hår på dine knæ og nedefter.
 

  • For en optimal voksbehandling skal hårene på benene være min. 5 mm lange.
  • Voksbehandlingen kan gentages hver 4.-6. uge alt afhængig af, hvor hurtigt dine hår gror. 
  • Ved regelmæssig voksbehandling kan du være hårfri i 4-6 uger.

 

Voksbehandling

 
Voks af underben inkl. knæ 260,-

 

Priser alle voksbehandlinger

Vokser dine hår hurtigere på dine underben?

Hvis du har fået fjernet alle hårene på begge ben, kan det være, at hårene på dine lår ikke vokser lige så hurtigt som hårene på underbenene. Det kan derfor være ideelt kun at få en voksbehandling på underbenene, indtil at hårene på lårene har fået den længde, der skal til for at kunne fjerne dem med voks igen.

 

Efter voksbehandlingen

Lige efter voksbehandlingen bør du undgå solbadning og selvbruner. Det er en god idé at bruge et bodyscrub produkt for at undgå indgroede hår.

 

 

Mærke: Kosmetolog & voksbehandler
Kosmetolog & voksbehandler Pernille Kaalund
Mærke: Kosmetiker Charlotte Jørgensen
Kosmetiker Charlotte Jørgensen
Mærke: Voksbehandler, Negle- og Lash Lift tekniker
Voksbehandler, Negle- og Lash Lift tekniker Christina Sørensen