Voksbehandling i Ansigtet

Vi er eksperter i voksbehandling i ansigtet med hot wax og fjerner nemt og effektivt uønsket hårvækst på hage, kinder eller overlæbe. Voksning af øjenbryn i den rette facon er ligeledes en behandling vi udfører til perfektion, så du kan trygt vælge os.

Vores dygtige kosmetologer har styr på voksteknikken og bruger de bedste Hot Wax produkter på markedet. Så bestil tid til voksning af uønsket hårvækst hos THELOOK og få en hårfri fornemmelse i ansigtet. 

Fra kr. 100,- 

Bestil tid til voksning i ansigtet

Voksbehandling i ansigtet mod uønsket hårvækst. Uønsket hårvækst i ansigtet er et kendt problem som vi nemt kan løse. Vi fjerner hår på overlæben, på hagen eller kinderne med Lycon Hot Wax eller LycoJet Waxes.

Præcise voksbehandlinger med Hot Wax på hage, kinder og overlæbe

Når man fjerner hår i ansigtet med varm voks er det meget vigtigt at man bruger den korrekte voks og voks små områder ad gangen. Samtidig er det meget vigtigt at man fokuserer på at få de helt små hår fjernet. Voksen påføres med rosenpinde så man er sikker på en meget nøjagtig påføring. Efter endt voksbehandling er det vigtigt at man efterlader huden fugtmættet og gerne med plejende oiler.

Efter voksbehandling af øjenbryn, hage eller kinder

Vi bruger altid Post Wax fra Lycon med essentielle olier og fugtgivende ingredienser, så huden får tilført den fornødne fugt og falder til ro kort tid efter selve behandlingen.

Sådan udfører vi en voksbehandling i ansigtet

Fordelen ved at få fjernet hår med Hot Wax er at man trækker håret op med hårroden og ved gentagne behandlinger vil håret bliver mindre og hårvæksten mindskes. Derved vil du føle en nedsat hårvækst i det voksede område.

Priser på voksbehandling i ansigtet:


Voks overlæbe 100,-
Voks overlæbe inkl. underansigt 200,-
Voks hage 100,-
Voks kinder 100,-
Voks af øjenbryn 100,-
Voks hele ansigtet 300,-
 

Andre Voksbehandlinger hos THELOOK
Vi udfører selvfølgelig alle de gængse voksbehandlinger mod uønsket hårvækst som voks af ben, mave og ryg samt de intime voksbehandlinger Brasiliansk Voksbehandling, Brazilian Wax, Hollywood Wax og Bikini Wax.

Mærke: Kosmetolog & voksbehandler
Kosmetolog & voksbehandler Pernille Kaalund
Mærke: Kosmetiker Charlotte Jørgensen
Kosmetiker Charlotte Jørgensen
Mærke: Voksbehandler, Negle- og Lash Lift tekniker
Voksbehandler, Negle- og Lash Lift tekniker Christina Sørensen