Brasiliansk Voksbehandling

Få en helt glat og fri fornemmelse med brasiliansk voks. Det går hurtigt med at fjerne hårerne og det holder længere end hvis du barberer med en skraber og samtidig undgår man de røde knopper efter barbering med skraber. 
Med en brasiliansk voksbehandling fjernes alle de små hår og hårsækkende rykkes op med roden således huden efterlades velplejet og føles helt glat.  

Med de anerkendte voksprodukter fra LYCON og dygtige erfarne voksbehandlere så kan du trygt vælge wax brazil hos os.

  kr. 420,-

 

Brasiliansk voks med LYCON Stripless Waxing

En brasiliansk voksbehandling er til dig der ønsker en glat og hårfri fornemmelse på skambenet og skamlæberne samt omkring anus. Det anbefales at behandlingen gentages med jævne mellemrum da hærvæksten vil mindskes ved hyppig hårfjerning. Det anbefales ikke at man skraber eller barberer sig imellem behandlingerne da det medfører et kraftigere hårstrå.
 

Brasiliansk Voksbehandling

 
Voks brazilian 420,-


Bestil tid til Brasiliansk voks
Der findes mange forskellige vokssystemer og teknikker til brasiliansk voks behandling, og vi har prøvet en hel del af dem. Idag bruger vi udelukkende vokssystemet fra LYCON Precision Waxing, som er et australsk voksmærke med de bedste produkter på markedet. Fordelen ved Lycon vokssystem er for os helt klar.

Fordele ved Lycon Stripless Hot Wax:

  • LYCON Wax er hurtige at arbejde med
  • Selv de mindste hår fjernes
  • Der findes mange forskellige vokse til de forskellige behov og hudtyper
  • Udføre en intim voksning uden brug af strips
  • Få den mindst smertefulde intim voksbehandling


Brazilian Wax udføres med LYCON LYCOdream Stripless Hybrid Wax som er vores foretrukne voks til intim voks og wax brazilian.

Den perfekte hårlængde til brazilian waxing

I vores klinik anbefaler vi altid, at hårene forud for behandlingen er 5-10 mm, hvilket svarer til 2-3 uger siden sidste barbering med skraber. Hårlængde er selvfølgelig forskellig fra person til person, så kontakt vores voksbehandlere Karina og Sofie for rådgivning vedr. behandlingstidspunkt og hårlængde. Når vi fjerner håret, rykkes hele hårsækken op, og ved regelmæssig voksbehandling bliver hårtykkelsen mindre og antal hårsække færre. Det bevirker, at den brasilianske voksbehandling bliver mindre smertefuld med tiden. Det optimale interval mellem to behandlinger er 4-6 uger.
​Intervallet mellem voksbehandlingen er meget individuel og vores kosmetologer Stephanie eller Simone er altid behjælpelig med rådgivning og vejledning i voksbehandlingen. Det anbefales ligeledes at man plejer det voksede område med et passende produkt eks. Lycon Ingrown X-it, som nedsætter risikoen for infektion, rødme og irritation.

Brasiliansk voksbehandling skal udføres sterilt

Hos THELOOK udfører vi altid brazilian wax i et sterilt og meget hygiejnisk miljø. Alt værktøj, der berører huden, er nyt eller steriliseret for at undgå infektioner eller andre komplikationer. Derudover er vores kosmetologer uddannede så vi altid kan tilbyde den bedste og mest effektiv voksbehandling på markedet.

Prøv brasiliansk voks behandling i Århus hvis du ønsker en holdbar hårfjerning i skridtet. Brasiliansk voksbehandling - eller brazilian wax - er en intim voksbehandling til kvinder, hvor hårerne fjernes effektivt med skånsomt.

 

Mærke: Kosmetolog & voksbehandler
Kosmetolog & voksbehandler Pernille Kaalund
Mærke: Kosmetiker Charlotte Jørgensen
Kosmetiker Charlotte Jørgensen
Mærke: Voksbehandler, Negle- og Lash Lift tekniker
Voksbehandler, Negle- og Lash Lift tekniker Christina Sørensen