Kosmetolog

Kosmetolog i Aarhus

Kosmetolog i Aarhus. Vores kosmetolog i Århus Syd tilbyder en bred vifte af klassiske kosmetolog- og skønhedsbehandlinger. Vi har både de resultatorienterede behandlinger og velvære behandlinger. Vi gør vores ypperste for at tilbyde de lækreste ansigtsbehandlinger ved vores dygtige og veluddannede kosmetologer.

Velplejede hænder og fødder hos kosmetologen.

Til hænder og fødder har vi nøje udvalgt vores manicure, pedicure og paraffin behandlinger. Giv dine hænder og fødder lidt ekstra luksus og lad vores kosmetologer forkæle og forskønne dem.

Kombiner dine behandlinger med en velvære massage udført af vores dygtige faglærte massører, som kan udføre en afslappende behandling for krop og sjæl.
Vi kan sammensætte vores kosmetolog behandlinger lige som du ønsker det, og udfører alle vores behandlinger diskret i behandlerrum.


Se priser på kosmetolog behandlinger her

 
{{filteredItems.length}}

Skønhedsbehandling og dygtige kosmetologer.

Der findes mange forskellige skønhedsbehandlinger at vælge imellem, vi har i samråd med vores kosmetologer, sammensat et sortiment, som både indeholder de resultatorienterede behandlinger og de afslappende velværebehandlinger.
 

Spørg kosmetologerne om skønhedsbehandlinger?

Har du spørgsmål til ansigtsbehandlinger, manicure, pedicure eller vores andre kosmetolog behandlinger er du som altid velkommen til at kontakte os.