Herrefrisør i Aarhus

Skal du klippes og leder efter en herrefrisør i Aarhus så er du velkommen hos THELOOK. Vi har alti plads til en herrekunde mere og har altid frisk kaffe på kanden. Vores frisører er smilende, venlige og har en skarpt øje for detaljen så en klipning bliver mere end 9 mm med maskinen.

Udover masser af forskellige herrefrisurer og styr på hårmoden har vi også mulighed for at give en god pris på hårvoks eller shampoo til mænd. Så leder du efter en herrefrisør i Aarhus så book en tid hos THELOOK. Vi er kendt for en afslappet stemning, fri parkering, nem online booking og sans for detaljen på herreklip.

Herreklip 345,-


 

Bestil tid ved Herrefrisøren

Stilren og indbydende herrefrisør i Aarhus.

Med vores centrale placering i ud til Skanderborgvej er vi et naturligt valg hvis du leder efter en herrefrisør i Aarhus Syd. Vores dygtige og smilende frisører er garant for en klipning i absolut topklasse og vi har altid et smil og frisk kaffe på kanden. Vi kan alle de klassiske herrefrisurer og med vores sans for detaljen kan dyu trygt vælge os som din nye frisør.

Med flere end 10 forskellige hårmærker på hylderne burde der ligeledes være mulighed for at finde en god hårvoks eller herreshampoo, som understøtter din frisure eller stil. At vi så kan sælge den til en god pris gør det vel ikke mindre interessant. 

Vi byder dig velkommen i vores hårunivers!
 

Bestil tid ved Herrefrisør her

Mærke: Frisørassistent Renée Vagn Jensen
Frisørassistent Renée Vagn Jensen
Mærke: Frisørmester & spraytanner Bettina
Frisørmester & spraytanner Bettina Høibjerg
Mærke: Frisørassistent Ditte Mikkelsen
Frisørassistent Ditte Mikkelsen
Mærke: Frisørassistent Matilde Heegaard
Frisørassistent Matilde Heegaard
Mærke: Frisørelev Frederik Lauridsen
Frisørelev Frederik Lauridsen