Balayage

BALAYAGE & OMBRÈ

Tidens mest populære farveteknik, som giver dit hår en blændende WOW-effekt. Ønsker du en flot balayage eller ombré så kan du trygt vælge os, vi mestrer de rigtige teknikker.

Fra kr. 1395,- inkl. eftertoning

Bestil tid til Balayage

Balayage eller Ombré

Balayage er det hotteste indenfor hårfarvning og vi har stor erfaring med alle former for Balayage og Ombré. Med denne farveteknik får vi som frisører mulighed for at lave unikke resultater, der er tilpasset kundens hårfarve og hårlængde.

 

Priser på Balayage/Ombré

 
Balayage i skulderlangt hår  1395,-
Balayage i langt hår 1695,-
Balayage i langt/kraftigt hår 1995,-

 

 

Vores priser på Balayage eller Ombré er inkl eftertoning som normalt koster ca. 350 kr. 

 

Balayage eller Ombré kan udføres med flere forskellige teknikker. Vi har flere års erfaring med Balayage og er alle special uddannet i både frihåndsteknik, baby light og selvfølgelig med staniol. Sammen med dig som kunde finder vi den teknik og nuance, der passer perfekt til din hårlængde, hårfarve og tone. 

 

Bestil tid til Balayage eller Ombré her

Balayage - om teknikken

Balayage er en hårfarvningsmetode, som giver et naturligt look, der holder længere end reflekser, helfarve ómbre og samtlige andre farvebehandlinger. Desuden undgår man markante udgroninger, ved brug af en speciel teknik der benyttes til at påføre farven i håret. Ordet balayage kommet fra fransk og betyder “fejning”, hvilket beskriver hvordan farven påføres i håret. Grundteknikken bag balayage er, at der pensles farve direkte på håret, hvilket gøres i fri hånd, som gør at farven bliver lagt tilfældigt. Denne teknik gør, at håret får et naturligt look med et tilfældigt spil, som får det til at ligne, at det er solen der har lysnet håret. Disse ting har bl.a. været afgørende for, at balayage i dag er blevet tidens mest populære farvemetode, som kan bæres af alle. 

 

Afblegningen der anvendes pakkes efter påføringen ind i folie, hvis hårfarve produktet er ZenzTherapy Alternative Bleach. Der kan i visse tilfælde dog benyttes en anden afblegning der ikke behøves pakkes i folie, da den ikke “smitter af”. Håret vil derfor bare hænge frit indtil trækketiden er gået. Derefter kan man få en eftertoning, som kan forbedre det færdige resultat og gør farve overgangen mere naturlig. Farven males ikke helt op til rødderne, som på den måde opnår en god effekt i det håret ser naturligt ud, og ens ansigtstræk kan samtidig blive fremhævet vha. forskellige farvekombinationen. 

 

Dette er især kendt indenfor makeup verdenen, hvor den såkaldte contour teknik, der vha. mørke og lyse nuancer, giver ens ansigt mere markante former, hvor balayage kan fungere lidt på samme måde. Man kan på den måde fremhæve lige præcis de sider af ens ansigt man helst vil vise. 

 

Balayage kan fås i mange forskellige farvekombinationer, der variere alt efter, hvilke ønsker man selv har til farven. Balayage kan udføres i alt slags hår om det er krøllet, glat, lyst eller mørkt. 

 

En anden fordel ved denne farveteknik er, at håret ikke behøves farves lige så ofte som ved fx helfarve eller reflekser. Grunden til dette er, at man typisk har sin naturlige hårfarve som bundfarve og at det kun er længderne der påføres afblegning. Når du anvender balayage teknikken, gør du desuden dit hår en tjeneste, da håret slides mindre pga. Du som nævnt tidligere ikke behøver farves så ofte. Dette betyder at du får længere og sundere hår ved valg af balayage teknikken frem for fx reflekser eller helfarve. Da det er længderne der farves er det især vigtigt, at længderne plejes for at bevare et sundt og dermed langt hår. Dette kan du gøre ved at anvende en hårkur ca. en gang om ugen. En anden måde hvorpå du kan pleje og beskytte håret bedst muligt, er ved at få tilsat Olaplex i farven.

 

Prisen på balayage er fra 1.395,- inkl. eftertoning. 

 

Balayage er til dig, som ønsker:

 • Et naturligt farvet hår med et tilfældigt spil
 • At minimere de markante udgroninger
 • Et resultat der ikke behøves vedligeholdes ofte
 • Et sundt hår på trods af, at det er farvet

Balayage udført med de bedste hårfarver og bleach på markedet.

Hvis du leder efter en frisørsalon, hvor der er en god atmosfære og en høj faglig standard, er THELOOK helt sikkert et sted for dig. Vi står for:

 

 • Frisør i Aarhus med flere års erfaring med Balayage og Ombré
 • Erfarne frisører der følger hårmoden tæt og holder sig ajour med de nye trends
 • Indlevelse og sans for detaljen
 • God tid til at udføre vores behandlinger
 • Grundigt produktkendskab
 • Mulighed for at få inspiration til en flot hårfarve eller levende reflekser
 • Hyggelig stemning og godt arbejdsmiljø
 • Bedste priser på hårpleje
 • Skønhedsklinik med alt under ét tag fx negle, spray tan eller voksbehandlinger.

 

Balayage kan udføres med flere forskellige teknikker og farver

 

Har du lyst til noget andet?

Der tilbyder sig ofte en række tilbud hos hårstylisten, som man aldrig har hørt om. Hos THELOOK tilbyder vi flere forskellige teknikker indenfor Balayage og Ombre, hvis du ønsker at prøve noget nyt. Ligegyldigt hvad du vælger, forsikrer vi dig om, at du bliver overrasket.

Ombré

Ombre betyder ”skygge” på fransk og er en af tidens mest populære og fantastiske hårfarveteknikker, hvor alle ender påvirkes og giver en dramatisk totonet hårfarveeffekt. Håret vil typisk være mørkere øverst og så småt ændre sig ud i en lysere farve i bunden af håret. Den øverste del af håret vil ofte være din naturlige hårfarve, og den nederste del fades ud i en anden farve. 

Man skal ikke være nervøs for, om ens hårfarve kan klare hårfarvningsmetoden. Det er nemlig ligegyldigt, hvilken farve dit hår har, eller hvilken farvekombination du ønsker. Du skal dog være opmærksom på, at det overordnede udseende af hårfarven fra Ombre kan ændre sig, eftersom at håret vokser ud. Vi ser dog ofte, at kunderne nyder synet af dette. Hvis ikke Ombre virker for noget som dig, har vi heldigvis andre spændende hårfarveteknikker, som bestemt også er et kig værd. 

Babylights

Babylights er en anden populær hårfarveteknik, der giver dig flotte striber i håret. Babylights er dog en underspillet version af striber, der tilfører håret striber, uden du rent faktisk kan se, at det er striber. Det er en fantastisk hårfarveteknik til dig, der ønsker flotte striber i håret, men stadig ønsker et naturligt spil og helheden i håret. 

Babylights er sarte, små highlights, der lægges meget tæt, således man opnår et flot og naturligt farvespil i håret. En af de største attraktioner ved Babylights, er at det kan anvendes til enhver hårfarve og længde. Babylights er også en god måde at få en forsmag på en ny farve, hvis du har lyst til ændring i din hårstil, men ikke ønsker noget, der er for drastisk. Vedligeholdelsen af Babylights er ikke særlig krævende i forhold til normale lyse striber, da de fine og flotte striber blender naturligt ind i hårets oprindelige farve. 

Sombre

Hos THELOOK tilbyder vi også en helt tredje hårfarveteknik, nemlig Sombre. Dette er en lidt mere mild og blød version af Ombre, hvormed overgangen ikke er nær så tydelig. Det er ikke nødvendigt, at bundfarven er lige så mørk og spidserne heller ikke nær så lyse. Teknikken bag Sombre giver et mere naturligt look, og sammensmeltningen af farverne er fantastisk. Du vil stadig bevare de fine skygger og forskellige nuancer, som også indgår i Ombre.

Sombre er et perfekt valg til dig, der er lidt forsigtig, men stadig gerne vil se, hvordan forandringen i hårfarven sker. Den naturlige bundfarve gør, at man kan udskyde tiden mellem sine touch ups lige så længe, du ønsker – alt efter hvornår du finder overgangen til det lyse hår bedst. Sombre kræver, som en fordel, heller ikke specielt meget vedligeholdelse. 

Hvis du har spørgsmål til disse eller andre teknikker, er du altid velkommen til at kontakte os hos THELOOK – vi mestrer de rigtige teknikker. 
 

Lækre og eksklusive hårplejeprodukter på hylderne

Vores værktøj til velplejet hår står på hylderne i salonen, og vi elsker at forkæle vores kunder med lækkert og eksklusivt hårpleje- og stylingprodukter fra de førende mærker. Her er et udsnit af de frisørmærker vi forhandler i salonen:

 

Mærke: Frisørassistent Renée Vagn Jensen
Frisørassistent Renée Vagn Jensen
Mærke: Frisørmester & spraytanner Bettina
Frisørmester & spraytanner Bettina Høibjerg
Mærke: Frisørassistent Ditte Mikkelsen
Frisørassistent Ditte Mikkelsen
Mærke: Frisørassistent Matilde Heegaard
Frisørassistent Matilde Heegaard