Frisør

Frisør i Aarhus

 


 

Frisørbehandlinger og godt håndværk
Vi tilbyder en lang række frisørbehandlinger til både mænd og kvinder. Fælles for vores behandlinger er at de skal udføres fagligt korrekt og med udgangspunkt i kundens unikke personlige træk og udseende således at behandlingen forskønner og skaber et flot udseende. Men først og fremmest med fokus på hårfarve, hårlængde, hårets tilstand og generelle sundhed.


  Se vores frisørpriser og bestil tid her
 
{{filteredItems.length}}

Faguddannet frisører har styr på klippeteknikken


For at kunne udføre klipninger og farvebehandlinger i høj kvalitet til aftalt tid er det nødvendigt at klippeteknikken er helt på plads. Ikke alle kan udføre en kvalitetsklipning selvom de får tilstrækkelig med tid. Det kræver meget mere end en frisørsaks, og som i alle andre håndværksfag er der grundlæggende håndværksteknikker som bruges til at sikre et korrekt udført stykke håndværk. I frisørbranchen er det klippeteknikker som eks. Pivot Point terminologi. Disse skal sidde på rygraden for at man kan udføre en klipning der lever op til vores krav. Vi har styr på teknikken på såvel klipninger som farvebehandlingerne så vi altid kan levere et godt gedigent stykke håndværk. 

Flotte hårfarver som er fri for skadelige stoffer


De fleste ved at der skal kemi til at farve et hår eller til at lave lyse reflekser, men det betyder bestemt ikke at alle hårfarver er ens. Mange frisører vil vælge farvesystem og kemi udfra pris og rækkeevne. Hos THELOOK har vi helt bevidst valgt nogle af de dyreste hårfarver for at slippe for en del af mest skadelige stoffer uden at gå på kompromis med kvaliteten, vores farvesystem er godkendt til Grøn Salon. Det har vi gjort af den simple årsag at det skal være mindst muligt skadeligt for både kunder og vores ansatte, og fordi vi altid vi stræbe efter at omgive os med de bedste og mest innovative hårfarver på markedet. Selvom vores hårfarver absolut ikke er de billigste på markedet er det lykkedes os at holde vores farvepriser på et yderst fornuftigt niveau, da de førende godkendte grønne saloner har et markant højere prisniveau.

Tilfredse frisører klipper bedre

THELOOK er medlem af DOFK som er brancheforening for frisører og kosmetikere hvilket betyder at vores ansatte er ansat efter gældende overenskomst, og sikrer at arbejdsvilkår og arbejdsmiljø er en vigtig del af vores arbejdsdag. Det skal sikre at vi har glade tilfredse frisører da vi har den holdning at tilfredse håndværkere levere et bedre slutprodukt. 
 

De klassiske frisørbehandlinger

Vi et bredt udsnit af frisørbehandlinger og vil gerne være kendt for personlig betjening, høj faglighed i en afslappet omgangstone. Vi er et godt team på to veluddannede frisører - begge med den 4-årige frisøruddannelse fra frisørskolen i Aarhus. Hårmode og tendenser udgør vores arbejdsliv, og vi følger derfor nøje med og sørger for hele tiden at være inspirerede. For at kunne tilbyde nyeste klippe-, farve- og stylingteknikker er vi løbende med på kurser og seminarer.
Vores erfarne og kreative frisører elsker at forskønne med sin saks og forkæle både hår og hovedbund med nogle af deres udvalgte produktfavoritter.
Nedenfor er vores behandlinger og priser som alle kan bestilles online eller via 86287022

Hårvask og hovedbundsmassage


Alle klippebehandlinger er inkl. hårvask og hovedbundsmassage. Der bruges passende shampoo og conditioner til hår/hovedbund fra L´Oreal Serie Expert, Redken, Kevin Murphy og MoroccanOil.
Vi rådgiver og vejleder omkring frisurevalg og hårpleje, samt hvilke stylingprodukter der passer til den valgte frisure. Vi er altid klar med et godt tilbud på nogle af de lækre produkter, vi forhandler, og du kan få 30% rabat på 3 valgfrie produkter. Du vælger frit mellem de forskellige mærker og produkter.

En salon-hårkur kan tilkøbes alle vores klippebehandlinger, hvis du ønsker lidt ekstra luksus. En dybdevirkende salonkur kan også anbefales til farvet hår, til fint hår for volumen, eller hvis der er hovedbundsproblemer som f.eks. irriteret hovedbund eller skæl. Vi følger ligeledes herremoden tæt så vi er opdateret på de nyeste tendenser.

Hårfarve fra Zenz Therapy

- Alle farvebehandlinger foretages med farver og bejdse fra Zenz Therapy Alternative Color, der er et farvesystem helt uden ammoniak, resorcinol og PPD. Det indeholder naturlige ingredienser som jojobaolie, æsteriske olier fra Tea Tree, Lavendel og Rosmarin.

Den personlige rådgivning i hårpleje og styling

Alle vores kunder skal gå ud af døren med en fornemmelse af at vi har givet os tid til at rådgive og vejlede i hårpleje derhjemme og fornemme at vi gerne vil hjælpe med at finde de stylingprodukter, der passer til din frisure og tid du bruger foran spejlet. Vi vil være en aktiv del af din hårdag og vi byder dig velkommen i vores hårunivers.