Online booking

Velkommen til vores online booking system, her kan du nemt bestille tid. 

Hav venligst din mobiltelefon og mobilnummer klar, så du kan modtage vores SMS kode. Når du modtager vores SMS kode - så er du godt i gang.
 

Bestil tid

 
Du får overblik over ledige tider og vælger den tid, der passer bedst til dig. Du vælger selv hvilken frisør eller kosmetolog som du vil behandles af. Bliver du forhindret har også mulighed for at aflyse tider, det kan du gøre indtil 24 timer før behandlingens start.

Sådan bestiller du tid fra PC

Inden du får adgang til vores bookingsystem skal du indtaste dit mobilnummer og du får tilsendt en SMS med en 4-cifret kode. Når du indtaster og trykker "fortsæt" får du adgang til alle vores behandlinger. Har du en fast kode kan den bruges hver gang du logger ind.

For at booke en tid klik på "opret aftale", derefter relevante kategori eks. Ansigtsbehandlinger, Dameklip Klip, Farve med og uden klip, Negleklinik, Spraytan eller Voksbehandling.

Herefter finder du en ledig tid hos Simone, Stephanie, Emma, Ditte, Simone, Emma eller Bettina, og du har mulighed for at skrive en bemærkning hvis det er nødvendigt. Du kan indstille om du vil have tilsendt SMS med dato, behandling, pris og assistent, du kan også tilmelde dig vores månedlige nyhedsbrev.

Bestil tid fra din smartphone eller iPhone:


Når du bestiller din tid på din mobiltelefon er det ikke nødvendigt at logge ind og for at det er brugervenligt kan du kun se behandlinger, ledige tider og priser. Du får også mulighed for at tilføje vores app til din hjemmeskærm. Tilføjer du "THELOOK" app´en så har du direkte adgang til vores tidsbestilling.

Før du kan bestille tid er det nødvendigt at du vælger køn og alder samt hvilken behandling du ønsker. Derefter kommer den første ledige tid frem på den pågældende dag. Du kan klikke og se alle andre tider samt de kommende dage osv.

Når du har fundet den tid der passer dig, så skal du indtaste dit mobilnummer og du får tilsendt en kode som du skal indtaste for at bekræfte tidsbestillingen. Du skal afslutningsvis indtaste navn, hvis dit mobilnummer ikke er i vores kundekartotek. Når tidsbestillingen er modtaget hos os får du en SMS med tidspunkt for booking, assistentens navn og behandlingen.

SMS reminder inden behandlingen:

Som en ekstra service får du på dagen for behandlingen, og tidligst 3 timer før, en "husk din tid" SMS.
Vi håber at dette hjælper dig til en nemmere booking ellers kan du altid kontakte os for hjælp.

Tidsbestilling og åbningstider

Du kan ringe til os mandag til fredag fra 09.00 - 17.30 og lørdag fra 08.30 til 13.00. Vi vil gerne hjælpe dig med at finde den tid og behandling, der passer bedst hos dig. Har du spørgsmål til en eller flere af vores behandlinger eller produkter er du også velkommen til at kontakte os.