Negleklinik i Århus

I Hasselager, Aarhus Syd ligger vores skønhedsklinik THELOOK, som også omfatter en certificeret CND negleklinik. Leder du efter en professionel negleklinik, hvor du kan få kunstige negle, er THELOOK et besøg værd. Vi tilbyder professionelle neglebehandlinger med fokus på CND Shellac og gelénegle. Arbejdet bliver udført af en professionel CND negletekniker.

Få flotte negle med CND Shellac eller CND Brisa Gel

Som certificeret CND negleklinik er vi forpligtet til at følge et detaljeret kursusprogram hos Creative Nail Design (CND), og vores negleteknikere Emma, Karina og Christina har en udsøgt fornemmelse for, hvilke farver og hvilken facon, der passer lige til dig. De følger neglemoden tæt, og de er garant for en høj faglig standard og har altid de nyeste farver med i sit sortiment/udvalg. Emma, Karina og Christina har begge arbejdet med flere forskellige neglematerialer, og de har lavet mange flotte opbygninger med både akryl og gele. I dag har de helliget sig opbygning og forstærkning med gele, da de synes, man kan lave tynde, holdbare og ekstremt flotte, blanke kunstige negle.

Flotte gelénegle

Kom ind og få flotte gelénegle hos vores dygtige og eksamineret CND negleteknikkere Emma og Christina. De er altid behjælpelig med at finde den behandling, der passer lige til dig. Det kan måske være svært for dig som kunde at finde rundt i de mange forskellige udtryk og behandlinger, der efterhånden bruges i den professionelle neglebranche, men du kan bruge følgende grundregler:
 

  • Er din egen negl for kort, kan der laves en forlængelse med gelé
  • Er din negl i ønsket længde, men lidt skrøbelig, kan der laves en forstærkning i gelé.
  • Er du neglebider, så kan vi hjælpe. En kort forlængelse og opfyldning hver 2-3. uge


Begge behandlinger kan afsluttes med naturlig udseende eller med fransk kant. De kan selvfølgelig også afsluttes med en helfarve. Selve helfarven udføres med holdbare CND Shellac. Derudover skal du tage stilling til, hvilken facon negletippen skal have. Vi anbefaler, at du vælger en facon, der passer til dine hænder og fingre. 

Vi vil gerne hjælpe dig med at træffe det rigtige valg inden for kunstige negle (vi kalder det forlængelse eller negle extension), og vi ved, at ingen kunder og negle er ens. Vi giver dig altid en personlig rådgivning og forsøger at ramme det højest mulige kvalitetsniveau.


Flotte holdbare negle med CND Shellac, masser af farver at vælge imellem


Alle vores neglebehandlinger udføres professionelt med CND Shellac eller CND Brisa Gel.
Hvis du leder efter nogen, der kan lave flotte, velplejede negle, så er vi måske din nye negleklinik. Vi vil rigtig gerne byde dig velkommen indenfor i vores skønhedsunivers.

 

 

 

Flotte negle til konfirmanden

Ønsker du at understøtte den smukke konfirmationskjole med flotte negle, kan vi anbefale vores shellac negle. Shellac er allergivenligt og kan holde i op til 14 dage, men det afhænger af fedtindholdet i neglen. De bliver lakeret på konfirmandens egne negle. Shellac kan laves både som helfarve eller med hvid kant, kaldet fransk lakering.
Vi anbefaler ikke forlængelse af negle med gele til konfirmander, men i stedet anbefaler vi en let forstærkning af egen negl inden shellac.

 

CND negleklinik med flotte holdbare neglebehandlinger 

Der findes mange forskellige typer og farver inden for neglelak. De fleste er til hjemmebrug og holder 2-3 dage eller lidt længere. Når du vælger vores negleklinik så er du i hænderne på de bedste og dygtigste negleteknikere i Danmark. Både Emma og Christina leverer et hurtigt, flot og holdbart stykke arbejde, som kun dygtige og perfektionistiske negleteknikere kan levere.

I vores negleklinik har vi valgt at tilbyde en professionel neglelak behandling udført med en mellemting mellem almindelig neglelak og gele neglelak, nemlig CND Shellac. CND Shellac er et patenteret og meget moderne koncept, og du kan trygt prøve en af de mange flotte farver i serien. Vi har altid nyeste farver på hylder samt 120 faste farver du kan vælge imellem.


 

Flotte negle på både hænder og fødder

Shellac neglebehandlinger kan laves på både hænder og fødder. Du skal forvente, at det holder 14 dage på hænder og op til 8 uger på fødder. Når Shellac skal tages af igen, kan du ikke umiddelbart opløse det med Acetone eller neglelakfjerner, der skal bruges specielle pads og Shellac Remover. Lakken kan også fjernes i forbindelse med, at du vil have en ny farve på, men så skal der afsættes ekstra tid, så vær opmærksom på det, inden du bestiller tid.

Skal udføres af en professionel negletekniker

Inden du vælger en løsning med CND Shellac, skal du vide, at Shellac kun kan udføres af en professionel negletekniker. Behandlingen tager omkring 30 minutter og koster ca. 300 kr. Vi kan lave mange forskellige mønstre og effekter, og det er nemt at afslutte med en flot glimmer, der passer lige til kjolen, eller noget andet som du synes kunne være passende. Det kan du bare vælge i samråd med vores dygtige og kreative negleteknikere Emma og Christina, som ofte selv har en flot kombination på.

Unikke løsninger

Vi vil gerne lave dine nye negle eller lægge en perfekt lakering i lige den farve, du ønsker. Alle vores Shellac neglelak farver kan kombineres med glimmer eller fransk kant efter ønske, det betyder, at vi kan sætte dit unikke præg på lakken.

Neglebehandlingen tilpasses dine negle og håndfacon


Det er vigtigt, at du får den rigtige type neglebehandling. Er dine negle skrøbelige eller porøse, så anbefaler vi forstærkning med en tynd gelé, der styrker neglen, så den kan vokse til den ønskede længde uden at knække. Det kunne også være, at faconen på dine naturlige negle ikke passer til din håndfacon. Vores negleteknikere kan de forskellige faconer inden for negle og hjælper gerne med at finde den helt rigtige facon, så dine negle og hænder fremstår perfekt.

Alle længder og negletyper


Det har vi netop valgt for at kunne udføre professionelle og holdbare neglebehandlinger til alle længder og negletyper. Det kunne være en holdbar og super glansfuld CND Shellac neglelak eller en lang flot kunstig negl opbygget i fleksibel og tynd CND Brisa Gel. CND Shellac findes i mere end 70 forskellige farver, som passer til enhver lejlighed eller farveønske. Mange kvinder har oplevet flossede negle eller negle, der ikke kan blive lange nok. Det kan der nemt gøres noget ved.

En neglebehandling er ikke bare neglelak eller forlængelse med gelé, det er et håndværk, hvor resultatet og negleformen skal passe til din stil og ikke mindst dine hænder. Ingen kunder er ens, og vi går gerne det ekstra skridt for at gøre dig tilfreds!

 

CND Shellac 300,-
Lange flotte Gelénegle 550,-
Aut. CND Negleklinik

CND Vinylux forhandler

Ønsker du en normal neglelak, der kan fjernes med neglelakfjerner, kan vi anbefale CND Vinylux. Vinylux er til hjemmebrug, og fordelen er, at du ikke behøver en underlak for at få et perfekt resultat. Neglen rengøres, og farven lægges på og forsegles med Vinylux Topcoat. Den populære Vinylux serie er specielt kendt for sine mange farver, sin hurtigtørrende formler og det attraktive pris niveau. 
THELOOK er autoriseret og godkendt forhandler af hele CND Vinylux serien. Den prisvindende CND Vinylux neglelak til hjemmebrug er en holdbar neglelak, der tørrer fantastisk hurtigt og holder i op til 7 dage. Vi har over 50 forskellige farver på lager.

Det siger vores negle kunder

Louise Karina Mortensen - Er kæmpe fan :) God service og Stephanie kan varmt anbefales hvis man skal have lavet flotte negle
Ulla Præstholm Gamtofte - 5 stjerner herfra :) Min datter har fået lavet flotte franske negle! Og sikke et hyggeligt sted også. We'll be back! :-)
 
Line Theresia Svendsen - Århus C. - Har været fast kunde i flere år. Altid god service med et smil!!
Helle Stephansen - Hyggeligt, gæstfrit sted med dygtige medarbejdere. Flot salon med de bedste produkter uanset om man skal have nyt hår, teint eller negle