box-white

Neglebehandlingen tilpasses dine negle og håndfacon


Det er vigtigt, at du får den rigtige type neglebehandling. Er dine negle skrøbelige eller porøse, så anbefaler vi forstærkning med en tynd gelé, der styrker neglen, så den kan vokse til den ønskede længde uden at knække. Det kunne også være, at faconen på dine naturlige negle ikke passer til din håndfacon. Vores negleteknikere kan de forskellige faconer inden for negle og hjælper gerne med at finde den helt rigtige facon, så dine negle og hænder fremstår perfekt.

Alle længder og negletyper


Det har vi netop valgt for at kunne udføre professionelle og holdbare neglebehandlinger til alle længder og negletyper. Det kunne være en holdbar og super glansfuld CND Shellac neglelak eller en lang flot kunstig negl opbygget i fleksibel og tynd CND Brisa Gel. CND Shellac findes i mere end 70 forskellige farver, som passer til enhver lejlighed eller farveønske. Mange kvinder har oplevet flossede negle eller negle, der ikke kan blive lange nok. Det kan der nemt gøres noget ved.

En neglebehandling er ikke bare neglelak eller forlængelse med gelé, det er et håndværk, hvor resultatet og negleformen skal passe til din stil og ikke mindst dine hænder. Ingen kunder er ens, og vi går gerne det ekstra skridt for at gøre dig tilfreds!