Pedicure

Pedicure med varmt fodbad og lækre fodcremer. Behandlingen starter med et varmt fodbad tilsat fodsalt, et fodbad der giver os det bedste udgangspunkt for den videre fodpleje. Pedicurebehandlingen består derudover af tilfiling af negle, pleje og forskønnelse af negle og neglebånd inkl. fodcreme

Afslappende behandling til trætte fødder.

Vi tilbyder pedicure, som giver smukke, velplejede fødder og tånegle. Behandlingen virker afstressende og efterlader dine fødder bløde, velduftende og smukke. Vores kosmetologer har stor erfaring med at forkæle og forskønne, du kan derfor trygt vælge os til din behandling.

– Kan kombineres med franske fusser eller Shellac

Pedicure på fødderne

  • Pedicure 350,-

Hvad er pedicure?

Pedicure er en professionel fodbehandling med fokus på fugt og pleje af fødder og negle. Pedicure er en Plejende behandling til tørre eller trætte fødder. Som ved manicure starter behandlingen med et varmt fodbad der bløder huden op. Derefter kan vores kosmetolog file hård hud af og file neglene til så dine fødder bliver som nye.
En pedicure behandling er ikke en fodbehandling som man kender fra en fodterapeut, hvor ligtorne og alt hård hud fjernes med maskine osv. Det er udelukkende en velværebehandling.

Dine fødder fortjener at blive forkælet og plejet

Vores fødder er den del af kroppen, der udsættes for den hårdeste belastning i løbet af en dag. Vi står op eller går rundt i dårligt eller stramt fodtøj. Har du derfor trætte og ømme fødder, er en pedicure helt sikkert værd at prøve.

Pedicure i Århus

Så har du lyst til at forkæle dig selv og dine fødder, så bestil tid i vores lyse, indbydende og atmosfærefyldte skønhedsklinik til Pedicure i Aarhus. Vores skønhedsklinik ligger under 15 minutters kørsel fra Århus C, så leder du efter en klinik, der kan udføre Pedicure i Aarhus til rimelige priser, så bestil tid hos THELOOK. Vi har nem online booking og gratis parkering.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.