CND Shellac

Prøv en holdbar UV neglelak til både hænder og fødder. Med CND Shellac får du uanede muligheder for at få en flot farve på neglene. Er du ikke til en helfarve så vælg en flot glimmer eller en hvid fransk kant. Du bestemmer vi kan udføre lige præcis det du ønsker

CND Shellac neglelak - Holder i op til 14 dage

CND Shellac er verdens første hybrid laksystem med den patenterede UV3 teknologi.
Og det virker – CND Shellac vandt prisen for årets innovation ved Danish Beauty Awards 2011, en pris der uddeles i kosmetikbranchen en gang om året og kun de bedste kosmetik og skønhedsprodukter nomineres og kan komme i betragtning til den eftertragtede hæder.

  • CND Shellac fra 325,-

Flotte negle til alle med CND Shellac

Shellac neglelak fra CND er en innovativ, nytænkende og banebrydende neglelak system. Shellac er en kombination af neglelak og det holdbare fra gele. Man har taget de bedste egenskaber for de 2 systemer og udviklet et patenteret neglesystem, der hæver baren indenfor neglelak til nye usete højder. Nu kan du få den hurtige og holdbare neglebehandling Shellac i Århus, interesseret så bestil tid hos THELOOK.

Ridsefast og holdbar neglelak til både hænder og fødder

Der er mange fordele ved CND Shellac neglelakken holder i 14 dage med en flot glans og den er ridsefast. Neglelakken skaller ikke af eller bliver ridset. Shellac tørrer ved UV lys og neglelakken er 100% tør når du forlader negleklinikken og Shellac kan laves både som helfarve eller med hvid kant, kaldet fransk lakering. Shellac kan påføres både naturlige negle eller kunstige gelenegle og kan bruges på hænder og fødder. CND Shellac skal udføres af certificeret og eksamineret negleteknikker og kan derfor ikke bruges til hjemmebrug.

CND Shellac skal udføres af negletekniker

Til gengæld er behandlingen hurtig normalt 30 minutter og prisen starter ved 300,-. Lakken skal for at tørre påvirkes af original CND UV lampe for at give den fuld styrke, en styrke der får den til at holde i op til 14 dage.

CND Vinylux neglelak til hjemmebrug

Hvis du er interesseret i at finde et system der kan bruges til hjemmebrug så har vi fået et patenteret CND system der hedder Vinylux. Fordelen ved Vinylux er at den har en hurtigtørrende formel, en holdbar og glansfuld formel der holder minimum 7 dage. Derudover er det meget smart at CND Shellac og Vinylux i fremtiden vil komme i samme farver, så man kan få udført CND Shellac i Århus på negleklinikken og samtidig købe en Vinylux til 125,- i matchende farve til vedligeholdelse og hjemmebrug –  det er rigtig smart og en billigere måde at få flotte velholdte negle på – så kom ned på Hovedvejen 49 og se mange forskellige farver og vores gode tilbud på neglebehandlinger og Vinylux neglelak til hjemmebrug.

Flotte farver og nul tørretid

De fleste kvinder ønsker elegante, flotte og holdbare neglelak på hænder og fødder, et ønske som CND Shellac kan opfylde – det er slut med afsmitning på hovedpuden eller sengetøjet fordi man er gået i seng inden lakken var tør -hvem kender ikke det !. Det er ligeledes slut med strømpemærker på tæerne, hvis man har fået strømperne på inden lakken var gennemhærdet, med andre ord så er det slut med ikke gennemhærdet og ikke tørre neglelakker. Du kan roligt gå på arbejde, til fritidsaktivitet eller sågar i haven uden at tænke på om du ridser dine negle, det gør du ikke ! CND Shellac er 100% gennemhærdet, så snart den har fået passende UV påvirkning i en CND UV lyslampe.

CND er virkelige værd at prøve, det skal simpelthen prøves – for det lyder utroligt, men sandt at lakken holder i minimum 14 dage, og det er med garanti!!! THELOOK garanterer at behandlingen holder i op til 14 dage.
Udover den lange holdbarhed så er der andre fordele ved CND Shellac, den indeholder ikke formaldehyd, formaldehyd resin, toulen og dibutyl phthalater, og dermed er CND Shellac meget allergivenlig.

Med CND Shellac undgår du:

Til gengæld giver CND Shellac dig:

Sådan udfører vi en CND Shellac behandling

Shellac neglelak er en meget holdbar og 100 % ridsefast lak, der holder sig flot og glansfuld i op til 14 dage. Der påføres en tynd primer på den rene klargjorte negl, der UV tørres. Derefter påføres Shellac i den ønskede farve og der UV tørres endnu engang. Derefter er lakken helt tør og modstandsdygtig.
En hurtig neglebehandling der styrker din egen negl.

Hvad koster en CND Shellac behandling

En shellac behandlinger koster 300,- og udover en flot og glansfuld neglelak får du ordnet neglebånd og afsluttende negleolie. Ønsker du Shellac med fransk kant koster det 350,-

Følg os på Instagram

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.