Manicure

Plejende Manicure til hænder. Vi tilbyder manicure, som giver smukke, velplejede hænder og negle. Behandlingen virker afstressende og efterlader dine fødder bløde, velduftende og smukke. 

Vores kosmetologer har stor erfaring med at forkæle og forskønne, du kan derfor trygt vælge os til din behandling. Vi elsker at forkæle og forskønne samtidig med vi har sans for detaljen.

Afslappende luksus til dine hænder

Manicure er en afslappende og Plejende behandling til hænderne hvor der er ekstra fokus på negle, neglebånd og hudens tilstand. Manicure starter altid med et håndbad så hud og negle blødes op så vores kosmetolog kan file negle, klippe neglebånd og smøre hænderne ind i lækker håndcreme. Manicure kan afsluttes med en flot CND Shellac neglelak eller en diskret og elegant hvid fransk kant med glansfuld klar neglelak som afslutning.

– Afslappende skønhedsbehandling til hænder og negle
– Kan kombineres med andre neglebehandlinger og paraffin behandlinger
– Lækker håndmassage med de lækre produkter fra Scentsations

  • Manicure 300,-

Manicure

Manicure – Neglebånd skubbes og klippes til, rettelse af negle og  filing i facon. Polering og oliebehandling af neglebunden. Derudover smøres blødgørende håndcreme på med efterfølgende håndmassage.

Manicure i Århus

Giv lidt ekstra opmærksomhed til dine hænder og negle og prøv denne afslappende og blødgørende behandling. Velplejede negle samt bløde hænder er en vigtig del af kvindens skønhed. De lækre produkter fra CND Scentsations er fundamentet i alle vores manicure behandlinger. Så leder du efter lidt ekstra forkælelse, så er manicure helt sikkert værd at prøve.
Hænderne er ofte udsat og er dit mest brugte arbejdsredskab. For at undgå slitage fra rengøringsmidler, skiftende vejrforhold eller anden påvirkning, så prøv denne plejende behandling og gør noget godt for dine hænder.
Leder du efter en klinik der kan udføre en lækker Manicure i Aarhus så prøv Thelook. Vi har lave priser og ligger under 15 min. kørsel fra Aarhus C. Gode busforbindelser og fri parkering.  

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.