Kosmetolog i Århus

Som kosmetolog lærer man at behandle hudproblemer og rådgive kunderne om hudpleje og makeup. Under uddannelsen bliver der undervist i fx anatomi, dermatologi, mikrobiologi og kemi. Hos Thelook kan du få professionel hudpleje fx forskellige ansigtsbehandlinger, voksbehandlinger, pedicure og manicure samt rådgivning af vores dygtige kosmetolog i Århus, Pernille eller hos vores kosmetologelev Emma. Bestil tid hos kosmetologerne hurtigt og nemt via vores onlinebooking. Vi glæder os meget til at møde dig i vores skønhedsklinik i Århus. Husk også at du på shoppen kan finde billige hudpleje produkter som du kender fra vores skønhedsklinik.

Alt inden for ansigts-, voksbehandlinger og massage

Hos Thelook har vi stor fokus på det faglige. Vi holder os opdaterede via kurser og hands-on modelaftener, så du kan få de bedste voks- og ansigtsbehandlinger. Vi følger kosmetolog branchen tæt og ved hvilke nye teknikker og produkter der kan have en positiv effekt på din hud. Indenfor voksbehandlinger har vi altid de nyeste og bedste voks fra Lycon, som vi mener er den eneste vej til et hårfrit og perfekt voksresultat. Vi giver dig gerne plejetips, så du kan vedligeholde din hud hjemme, hvis du har lyst til det. Hos os får du altid professionel rådgivning, så du kommer hjem med de rigtige plejeprodukter. Book en tid. Vi står klar til at give dig en rigtig god oplevelse i lækre omgivelser.

Vi tilbyder:

Hos os møder du:

  • Dygtige faglærte kosmetologer og voksbehandlere
  • En god atmosfære
  • Lækre lokaler

Det får du:

  • En lækker hud
  • En hårfri fornemmelse
  • Forkælelse
  • En forandring
  • Lækre produkter
  • God service

Vi hjælper dig til:

  • Et velplejet hud
  • En glat og hårfri hud

Andre fordele:

  • Fri parkering
  • Du kan få en hel del andre services og behandlinger

 

Bestil tid hos kosmetologen her

Kosmetolog med de lækre hudplejeprodukter

De lækre hudplejemærker er vores værktøj og genvejen til en sund og velplejet hud. Det gælder både i klinikken og når du selv skal pleje din hud i dagligdagen. Gode hudplejeprodukter kan virkelig gøre en forskel på din hud.

 

Comfort Zone

Comfort Zone er for tiden blandt de mest populære hudplejeserier på det danske marked. Er netop blevet relanceret med nye formler og emballage hvilket gør dem til et oplagt valg hvis du leder efter høj kvalitet til rimelige priser. En komplet hudplejeserie med naturlige ingredienser og effektive formler.

Comfort Zone kosmetolog i Århus

 

Skin Regimen

En hudpleje serie med ekstra fokus på anti-age og med et simpelt og overskueligt produktsortiment så kan du nemt finde dit yndlingsprodukt her. Leder du efter en kosmetolog i Aarhus der bruger Skin Regimen, så besøg THELOOK.

Skin Regimen Kosmetolog i Århus

 

Medex

Medex er et velkendt hudpleje brand med mange års erfaring indenfor hudpleje og foryngelse af huden. Hos THELOOK er Medex et af  kernemærker og vi har altid fuldt sortiment af Medex. Specielt frugtsyre ansigtsbehandlinger og anti-age behandlinger har vores fokus i klinikken. Så leder du efter et Medex Institute i Aarhus så kig forbi THELOOK.

Medex Institute i Aarhus

 

 

iS CLINICAL

En eksklusiv amerikansk hudplejeserie til dig der kun vil have det bedste. Produkter der allerede giver et synligt resultat efter få dages brug og kombimneres de lækre hjemmeprodukter med en professionel ansigtsbehandling eks. Fire & Ice så vil din hud få sin naturlige glød tilbage. Vi har alle produkter på lager i klinikken. Ønsker du at købe iS CLINICAL online så kan du gøre det på vores webshop.

Skin Regimen Kosmetolog i Århus

Plejende og fugtgivende ansigtsbehandlinger

Både vores anti-age og almindelige ansigtsbehandlinger tilfører maksimal fugt og pleje til huden. Vi har sammensat et lille men effektivt sortiment af behandlinger. Anti-Age er til dig der ønsker en opstrammende effekt og den klassiske ansigtsbehandling hvor vores kosmetolog udarbejder en behandling nøjagtigt tilpasset din hudtype.

 

En anden af vores populære ansigtsbehandlinger er frugtsyre behandling med AHA som har en positiv indvirkning på uren hud, acne eller pigmentfejl i overhuden. Med de anerkendte produkter fra Medex Institute og vores faglærte kosmetologer så er din hud i de bedste hænder.

Anti-age behandlingen udføres med de populære og anerkendte produkter fra Medex, Skin Regimen og serien Comfort Zone ligger produkt til vores klassiske og teen- ansigtsbehandlinger.

Vi tilbyder ansigtsbehandlinger til alle hudtyper og alle ansigtsbehandlinger starter med en grundig hudanalyse så vores udannede og erfarne kosmetologer kan danne sig det rette billede af hudens tilstand og derefter sammensætte en helt unik behandling, der passer lige til dig.

Efter behandlingen gennemgås hvilke produkter der er blevet brugt og der gives grundig vejledning i produkter til hjemmebrug, så behandlingen kan få den optimale opfølgning og resultater.

Manicure er en afslappende skønhedsbehandling til dine hænder

Giv lidt ekstra opmærksomhed til dine hænder og negle og prøv denne afslappende og blødgørende behandling. Velplejede negle samt bløde hænder er en vigtig del af kvindens skønhed, og et velplejet håndtryk er af stor betydning for både mænd og kvinder. Så leder du efter lidt ekstra forkælelse, så er manicure helt sikkert værd at prøve.

Hænderne er ofte udsat og er dit mest brugte arbejdsredskab. For at undgå slitage fra rengøringsmidler, skiftende vejrforhold eller anden påvirkning, så prøv denne plejende behandling.

Manicure hos THELOOK findes i flere varianter, der alle giver flotte, velplejede hænder og negle.

Pedicure modvirker trætte ømme fødder!

Vi tilbyder pedicure, som giver smukke, velplejede fødder og tånegle. Behandlingen virker afstressende og efterlader dine fødder bløde, velduftende og smukke. Vores kosmetologer har stor erfaring med at forkæle og forskønne, du kan derfor trygt vælge os til din behandling. 

Hvad er pedicure?

Pedicure er en professionel fodbehandling med fokus på fugt og pleje af fødder og negle. Behandlingen starter med et varmt fodbad med passende fodsalt, et fodbad der giver os det bedste udgangspunkt for den videre fodpleje.

 

Pedicure behandlingen består derudover af tilfiling, pleje og forskønnelse af negle og neglebånd, hudpleje samt fjernelse af hård hud på hæle og trædepuder. Afslutningsvis smøres fødder ind i en dejlig fodcreme, som blødgører og efterlader fødderne i sund og velplejet stand. Pedicure kan efter ønske afsluttes med neglelak som tilvalg til behandlingen.

 

Vores fødder er den del af kroppen, der udsættes for den hårdeste belastning i løbet af en dag. Vi står op eller går rundt i dårligt eller stramt fodtøj. Har du derfor trætte og ømme fødder, er en pedicure helt sikkert værd at prøve.
Så har du lyst til at forkæle dig selv og dine fødder, så bestil tid i vores lyse, indbydende og atmosfærefyldte skønhedsklinik i Aarhus Syd.

Paraffin giver varme og fugt til ømme og trætte hænder og fødder!

En plejende behandling til hænder og fødder, og de efterlades meget bløde og velplejede.
Behandlingen udføres i vores negleklinik og paraffinen opbevares i et hygiejnisk kar hvor den opvarmes til flydende tilstand. Varmepåvirkningen og paraffinens plejende effekt gør behandlingen egnet til alle der ønsker ultra bløde hænder eller fødder.
Vi bruger paraffin fra Lycon som er kendt for høj kvalitet og en langtidsholdbar effekt og virkning.

En paraffin behandling er skønt for alle og kan anbefales til alle aldre og køn. Har man problemer med ledsmerter eller led- eller slidgigt har paraffinen en positiv virkning, og paraffinbehandling anbefales desuden af gigtforeningen. Hænder eller fødder dyppes i det varme paraffinbad for at smertelindre de gigtramte led.

Behandlingen er også meget velegnet hvis huden på hænder eller fødder har dybe revner eller områder med tør hud. Er der dybe revner og sprækker anbefales der en intensiv behandling, med 1 gang om ugen den første måned og derefter efter behov.