Kosmetolog

Hos The Look får du professionel behandling inden for både hudpleje, ansigtsbehandlinger, voksbehandlinger og neglebehandlinger fra vores dygtige og faglærte personale.

Vores kosmetologer

Charlotte Jørgensen

Kosmetolog

Pernille Kaalund

Kosmetolog & voksbehandler

Christina Sørensen

Voksbehandler & Negletekniker

Alt inden for ansigts-, voksbehandlinger og massage

Hos Thelook har vi stor fokus på det faglige. Vi holder os opdaterede via kurser og hands-on modelaftener, så du kan få de bedste voks- og ansigtsbehandlinger. Vi følger kosmetolog branchen tæt og ved hvilke nye teknikker og produkter der kan have en positiv effekt på din hud. Indenfor voksbehandlinger har vi altid de nyeste og bedste voks fra Lycon, som vi mener er den eneste vej til et hårfrit og perfekt voksresultat. 

Vi tilbyder

Hos os møder du:

Det får du:

Vores hudplejeprodukter

Medex er et velkendt hudpleje brand med mange års erfaring indenfor hudpleje og foryngelse af huden. Hos THELOOK er Medex et af  kernemærker og vi har altid fuldt sortiment af Medex. Specielt frugtsyre ansigtsbehandlinger og anti-age behandlinger har vores fokus i klinikken. Så leder du efter et Medex Institute i Aarhus så kig forbi THELOOK.

En eksklusiv amerikansk hudplejeserie til dig der kun vil have det bedste. Produkter der allerede giver et synligt resultat efter få dages brug og kombimneres de lækre hjemmeprodukter med en professionel ansigtsbehandling eks. Fire & Ice så vil din hud få sin naturlige glød tilbage. Vi har alle produkter på lager i klinikken.

Følg os på Instagram

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.