box-white

Kosmetolog med de lækre hudplejeprodukter

De lækre hudplejemærker er vores værktøj og genvejen til en sund og velplejet hud. Det gælder både i klinikken og når du selv skal pleje din hud i dagligdagen. Gode hudplejeprodukter kan virkelig gøre en forskel på din hud.

 

Comfort Zone

Comfort Zone er for tiden blandt de mest populære hudplejeserier på det danske marked. Er netop blevet relanceret med nye formler og emballage hvilket gør dem til et oplagt valg hvis du leder efter høj kvalitet til rimelige priser. En komplet hudplejeserie med naturlige ingredienser og effektive formler.

Comfort Zone kosmetolog i Århus

 

Skin Regimen

En hudpleje serie med ekstra fokus på anti-age og med et simpelt og overskueligt produktsortiment så kan du nemt finde dit yndlingsprodukt her. Leder du efter en kosmetolog i Aarhus der bruger Skin Regimen, så besøg THELOOK.

Skin Regimen Kosmetolog i Århus

 

Medex

Medex er et velkendt hudpleje brand med mange års erfaring indenfor hudpleje og foryngelse af huden. Hos THELOOK er Medex et af  kernemærker og vi har altid fuldt sortiment af Medex. Specielt frugtsyre ansigtsbehandlinger og anti-age behandlinger har vores fokus i klinikken. Så leder du efter et Medex Institute i Aarhus så kig forbi THELOOK.

Medex Institute i Aarhus

 

 

iS CLINICAL

En eksklusiv amerikansk hudplejeserie til dig der kun vil have det bedste. Produkter der allerede giver et synligt resultat efter få dages brug og kombimneres de lækre hjemmeprodukter med en professionel ansigtsbehandling eks. Fire & Ice så vil din hud få sin naturlige glød tilbage. Vi har alle produkter på lager i klinikken. Ønsker du at købe iS CLINICAL online så kan du gøre det på vores webshop.

Skin Regimen Kosmetolog i Århus