Købsvilkår

Gældende for alle ordrer på THELOOK Shop
Når du køber hårprodukter, skønhedsprodukter, hårpleje eller andre produkter på THELOOK Shop kan du betale med Dankort, VISA/Dankort, VISA, VISA Elektron, Mastercard, JCB, American Express, MasterCard Debit.

Betaling efter afsendelse

Alle ordre ekspederes og afsendes inden betaling hæves, det gælder alle betalinger med kreditkort, kort og kontooverførsel. Der sendes en faktura pr. mail når ordren ekspederes og afsendes. 

Sikker betaling med kreditkort

THELOOK Shop er godkendt af Teller og Nets, og når du betaler med kreditkort eller Visa/dankort er det via sikker og krypeteret betalingsgateway fra Wannafind. Alle personoplysninger og kortinformationen opbevares på godkendt og sikker server hos Wannafind i Skanderborg. 

Gratis levering af din pakke til GLS Pakkeshop eller Post Danmark Pakkeboks

Vælger du levering til GLS Pakkeshop, Post Danmark privat uden omdeling eller Post Danmark Pakkeboks så leverer vi gratis til hele Danmark. 

Andre priser på fragt:

  • Post Danmark privat med omdeling 29,-
  • Post Danmark flexlevering til privatadresse 29,-
  • GLS Erhverv til firmaadresse 29,-

Levering af din pakke

Alle varer der bestilles via THELOOK Shop via http://shop.the-look.dk/ bliver sendt hurtigst muligt og oftest samme dag eller dagen efter ordreafgivelsen. Det betyder at bestiller du inden kl 12.00, så modtager du dine skønhedsprodukter kommende hverdag eller senest 2 hverdage efter ordreafgivelsen. Alle pakker sendes med GLS eller Post Danmark og der sendes Track & Trace notifikation sammen med faktura pr email. Det betyder at du altid selv kan følge pakken fra http://shop.the-look.dk/ til dig. 

Track & Trace på alle forsendelser

Så snart vi er klar til at sende dine pakke afsted sender vi en mail med Track & Trace oplysninger så du nemt selvv kan følge pakken til den er klar til afhentning.
Vi forbeholder os ret til at sende små pakker med Maxibrev i de tilfælde hvor det er mest hensigtsmæssigt for emballage og miljø. Alle pakker sendes i GLS & Post Danmark godkendt emballage, således levering foregår så ansvarligt som muligt.

Moms på varekøb

Alle varer på THELOOK Shop er inklusiv dansk moms 25%, og momsbeløbet fremgør tydeligt og særskilt på ordrebekræftelse og faktura.
 

Salg af skønhedsprodukter til private

Der sælges udelukkende til private personer og vi forholder os retten til at annullere ordrer afgivet B2B
 

Fortrydelsesret på køb af skønhedsprodukter

Der er som udgangspunkt ingen fortrydelsesret på at returnere eller ombytte varer købt på the-look.dk. Produkterne/varerne skal tilbageleveres i væsentligt samme stand som modtaget. Det gælder ved alle returneringer og ombytninger at du som køber selv skal afholde omkostninger til porto eller fragt, derudover skal varerne sendes ansvarligt med enten Post Danmark, GLS eller andet registreret transportfirma. Det er selvfølgelig også muligt at tilbagelevere dine varer hos THELOOK ApS, Hovedvejen 49, 8361 Hasselager.

Refundering af returnerede varer

Der er 2 måder at få sine penge tilbage hvis man returnere sine varer, enten kan vi overføre til din bankkonto (husk at notere bankkonto og reg. nummer på retursedlen) eller vi kan returnere betalingen via Nets eller Teller. 

Reklamationsret

Der gives reklamationsret efter §83 i købeloven og du kan aldrig blive stillet dårligere end den når du handler hos the-look.dk, det en reklamationsret i 24 måneder på alle varer. 
"Købeloven § 83. Har køberen ikke inden to år efter salgsgenstandens overgivelse til ham meddelt sælgeren, at han vil påberåbe sig en mangel, kan han ikke senere gøre den gældende, medmindre sælgeren har påtaget sig at indestå for genstanden i længere tid eller har handlet i strid med almindelig hæderlighed."
 

Faktura ved køb THELOOK Shop

I pakken vedlægges en faktura, som ligeledes sendes til køber på email. Den fysiske faktura kan bruges som returseddel i reklamationssager.
 

Opbevaring af persondata

Alle ordre på the-look.dk skal indeholde flg. information for at blive ekspederet
  • Navn
  • Adresse (gyldig og kendt adresse i DK)
  • E.mail adresse
  • Mobilnummer


Alle persondata opbevares i 5 år og med det formål at kunne levere varerne til dig. Har du brug for yderligere information om opbevaring af persondata, så kontakt os på mail info@the-look.dk inden du gennemfører din ordre. 

Bettina Høibjerg er direktør og dataansvarlig hos the-look.dk.