box-white

Hurtigtørrende og gennemtestede spraytan produkter


Der er stor forskel på resultatet af en Spray Tan behandling. Meget kan gå galt, hvis der ikke er styr på hvordan, og hvilke produkter der passer til personen, der ønsker spraytan. Derfor har vi nøje udvalgt vores produkter og nuancer, og der er langt mellem et utilfredsstillende resultat. Det, man skal være specielt opmærksom på, er tørretid og farvenuance. Vi bruger kun hurtigtørrende og gennemtestede Spray Tan produkter fra Norvell Tanning.

Det er nemt at lave den perfekte Spray Tan behandling, men kun hvis udstyr og lotion er nøjagtigt afstemt, dertil skal spraytannere kunne bidrage med korrekt vurdering af farvenuance osv. En del af vores kunder kommer med ret tvivlsomme erfaringer med Spray Tan, både udført professionelt og med hjemmeprodukter. 

Flot brun nuance uden orange skær

Med Norvell produkterne er vi godt klædt på, produkterne skiller sig ud ved at tørre hurtigere, have en flot brun nuance uden orange skær. En del produkter på markedet opfylder ikke disse basale krav. Vi er vilde med Norvell Tanning og det er vores kunder også!

Uddannede spraytannere med professionelt udstyr
Behandlingen foregår ved, at en af vores uddannede spraytannere påfører en tynd væske grundigt over hele kroppen. Væsken bliver påført med professionelt udstyr. Vælger du at beholde undertøj på, bliver du ikke brun de steder. Tøjet tager ikke skade, men det vil være en fordel at have mørkt undertøj på. Den afsmittede farve går dog af i vask.

Det skal se naturligt ud

Vores spraytannere er alle serviceminded, erfarne og teknisk kompetente, så du som kunde er i sikre hænder. Spray Tan skal efter vores mening se naturligt ud, og nuancen skal passe til den enkelte hudtype og personlighed.

Få hjælp til at finde den rigtige nuance

Vi er altid klar til at hjælpe med at finde den nuance, der passer til dig, også selv om det er en løbende proces. Ingen kunder er ens, og kræver det lidt ekstra at gøre dig tilfreds, så er vi klar til at tage udfordringen op. Kom og prøv Spray Tan - du bliver ikke skuffet.