box-white

Frisør med de lækre hårprodukter

De lækre frisør produkter er vores værktøj og genvejen til et sundt og velplejet hår. Det gælder både på salonen, og når du selv skal stå for hårpleje og styling i dagligdagen. Gode hårprodukter kan gøre underværker for dit hår.

 

Olaplex salonbehandling

Olaplex salonbehandling er blandt de mest populære kurbehandlinger indenfor frisørbranchen. Vi er godkendt Olaplex forhandler og har selvfølgelig de eksklusive produkter både til hjemmebrug og som salon kurbehandling. Book tid til en Olaplex behandling og få sundt og velplejet hår

Olaplex frisør i Århus

 

Kevin Murphy

Kevin Murphy er en australsk hårplejeserie, hvor fokus er på essentielle olier og naturlige ingredienser. Prøv de lækre wash og rinses og få lækkert velplejet hår med naturligt look eller de populære stylingprodukter til alle hårtyper eller frisurer. Leder du efter en Kevin Murphy frisør, så besøg THELOOK.

Kevin Murphy frisør i Århus

 

Redken

Redken hårplejeserien stammer fra USA og har rødder til fashion- og modebranchen. Serien er komplet med både populære hårplejeprodukter og styling, som hos mange skaber en god hårdag, hver dag. Redken er kendt for at skabe hurtige resultater og deres ingredienser er ofte banebrydende i hele hårbranchen.

Redken frisør i Århus

 

MorrocanOil

MorrocanOil er i dag serien bag de populære hårolier med Arganolie. Formlen har taget hele branchen med storm og er til stadighed den olie, de andre prøver at efterligne. I dag er serien komplet, så den kan skabe flotte resultater til alle hårtyper og frisurer. Helt sikkert et godt valg, hvis du kun vil have det bedste af det bedste. MoroccanOil frisør i Århus.

MoroccanOil frisør i Århus

 

Davines

Davines er vores italienske islæt inden for hårpleje produkter. Hele serien er gennemsyret af kvalitet, og flere produkter er blandt de bedst sælgende og mest populære i Danmark. Leder du efter forkælelse til dig eller dit hår, så er Davines det naturlige valg. De flotte indpakninger på stylingprodukterne udstråler eksklusivitet. Produceres for øvrigt samme sted som vores anden hudplejeserie Skin Regimen og Comfort Zone. Davines frisør i Århus.

Davines frisør i Århus

 

Paul Mitchell

Paul Mitchell er alderspræsident i salonen, og produkterne er en stor del af vores daglige frisørarbejde. Paul Mitchell har i gennem mange år været trendsættende inden for naturlige ingredienser og hårpleje. I dag har de nogle af de mest solgte produkter. Specielt deres shampoo til forskellige hårtyper er meget populære til både mænd og kvinder.

Frisør i Århus med Paul Mitchell hårpleje