Olaplex kurbehandling

Få genopbygget skadet hår med en professionel behandling fra Olaplex. Med en revolutionerede formel og et patenteret system er det nu muligt at genopbygge skadet hår så det igen bliver stærkt.

Du kan få en Olaplex behandling i forbindelse med klipning, farvebehandling, afblejning, reflekser eller bare som salon behandling.

Få genopbygget skadet og slidt hår

Olaplex genopbygger og reparerer håret indefra ved at genskabe og reparere svovl- og saltbindingerne i dit hår via et patenteret molekyle. Med denne salon kurbehandling så kan spaltede spidser, ødelagt eller trist hår repareres og genopbygges. Selv meget slidt hår forvandles til et stærkt hår.

Olaplex arbejder udelukkende i de bindinger der ligger på tværs i håret og kan som det eneste reparerer disse bindinger. Efter behandlingen er bindinger genopbygget og håret er stærkt så det har mindre eller ingen tendens til at knække. Det anbefales at købe Olaplex Hair Perfector No 3 med hjem så Olaplex effekten i håret kan bibeholdes. Olaplex No 3 giver ikke et blødt hår med sikrer at bindingerne vedligeholdes med Olaplex indtil næste Olaplex salonbehandling.

For at opnå et blødt hår er det nødvendigt at vaske og pleje håret med god salonshampoo eller en blødgørende hårkur. Disse plejeprodukter har en blødgørende effekt på de bindinger der ligger på langs i håret.

Olaplex kan bruges på flere forskellige måder alt efter hårets tilstand. Som grundregel kan det uden tab af effekt bruges ved hårfarvning, reflekser og permanent. Men er hårets salt- og svovlbindinger stort set væk (håret knækker) anbefales en Olaplex Stand Alone behandling for at styrke håret optimalt. 

Olaplex kan bruges:

Olaplex Stand Alone Treatment

Hvis du har MEGET ødelagt hår (salt- og svovlbindinger er væk), SKAL en stand alone behandling ALTID være første step. En Stand Alone behandling bruges som en “reset” knap, for at få håret tilbage i en sund og stærk struktur. Denne behandling genopbygger hårets styrke, struktur og integritet, så håret igen er i stand til en farvebehandling eller anden kemisk behandling

Olaplex behandlingen kan ikke sammenlignes med andre kurbehandlinger eller treatments

Olaplex behandling anbefales:

Så laver vi en Olaplex behandling

Olaplex kurbehandling forbedrer hårkvaliteten

Du kan få en Olaplex behandling i vores frisørsalon og hårkuren kan tilkøbes til alle vores frisørbehandlinger. Olaplex er ekstra relevant i forbindelse hårfarvning, lyse reflekser, lysningsfarve eller afblegning.
Hårkuren udføres i forbindelse med den kemiske behandling, ved at hårkuren tilsættes hårfarven eller lysningsfarven, derved opnåes et markant sundere hår og en flottere hårfarve eller refleksbehandling

Olaplex kan ikke:

Pleje hjemme efter salonbehandling

Brug Olaplex Hair Perfector no. 3 efter salonbehandlingen 1 gang om ugen for at styrke dit hår yderligere.

Olaplex Hair Perfector No 3 koster kr. 249,- for 100 ml.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.