Herreklip

Smarte klipninger til mænd. Vi mener en god herreklipning starter med lækker hårvask og hovedbundsmassage. Hyggelig atmosfære og en god kop kaffe er mindst ligeså vigtig for mange af vores faste herrekunder.

Er det tid til herreklip, så bestil tid hos frisør THELOOK i Aarhus, vi kan udføre lige den frisure du efterspørger. Flere års erfaring med hårmoden og løbende træning og kurser i de nyeste herreklipninger gør os til din foretrukne herrefrisør i Aarhus.

Herreklip med frisk hovedbund og god kaffe

Vælger du at blive frisørkunde hos os vil vi gøre vores ypperste for at du går fra salonen med en flot kvalitetsklipning, der passer til moden, din ansigtsform og personlige stil. Vi er eksperter i herreklip og vil gerne være din nye frisør.

Vi følger herremoden

Som herrefrisør har vi god mulighed for at udfolde vores kreative frisørside dels fordi herremoden ændrer sig flere gange om året og dels fordi de ofte korte frisurer giver os unikke kreative muligheder. Men ofte er det også detaljen der giver helheden, det kan være det lille undercut eller den markerede skilning der gør den store forskel i en herreklipning.

Den gode herreklipning

En god herreklipning tager tid at udføre, derfor afsætter vi altid den fornødne tid til hårvask, klipning og styling. Mange af vores herrekunder nævner hovedbundsmassagen som noget af det mest afslappende i en travl hverdag. Hos THELOOK har vi sat os for at vores herrekunder skal have en sund hovedbund, derfor tilbyder vi frisk hovedbund, som udføres diskret ved vaskepladsen. Der afsættes 30 minutter til herreklip.

Glade herrefrisører = smarte frisurer

Hvis du leder efter en herrefrisør i Aarhus-området, hvor der er en god atmosfære og en høj faglig standard, er THELOOK helt sikkert et sted for dig, og hvorfor vi skal kreere din nye frisure. Vi står for:

Vores værktøj til velplejet herrehår står på hylderne i salonen, så spørg din frisør til råds om gode råd til sund hovedbund, velplejet hår eller den helt rigtige hårvoks. Vi vil rigtig gerne hjælpe, og det behøver ikke være så avanceret og ofte er et enkelt produkt nok til en lidt bedre hårdag og vi glæder os til at byde dig velkommen.

Hårprodukter til herre vi forhandler i salonen

Det er efterhånden blevet til en del herreklipninger i gennem tiden så du kan trygt vælge os som din nye frisør, og har du brug for en god shampoo eller hårvoks så har vi produkter fra de førende mærker som Kevin Murphy, Paul Mitchell, L´Oréal Homme, Redken, Topshelf4Men og andre udvalgte herreprodukter. 

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.