Dameklip

4 frisører med mange års erfaring med dameklip, sikrer dig en god og tryg fornemmelse, når vi skal skabe den aftalte frisure.

Ønsker du en smart dameklipning, så bestil tid hos frisør THELOOK. Vi starter med at vaske dit hår med en lækker shampoo, der passer til dit hår og afslutter med en føntørring.

Dameklip med forkælelse og kvalitet

Vi bruger de bedste og mest populære stylingprodukter på markedet, så vi kan skabe de flotteste frisurer. Vores sortiment af professionel frisørshampoo og hårplejeprodukter sikrer, at dit hår får den fornødne pleje og efterlades i perfekt tilstand efter behandlingen. Vi elsker at arbejde med det personlige look, og for os er din tilfredshed vores belønning. Det kreative arbejde med at finde den rigtige frisure sammen med dig er for os noget helt specielt. Vi lægger vægt på at have god tid til at udføre vores arbejde og nå frem til det helt rigtige look. Det er meget vigtigt for os. Kræver det lidt ekstra tid, så finder vi den. 

Vores frisørviden og professionelle produkter skaber de gode resultater

Hvis du leder efter en frisørsalon, hvor der er en god atmosfære og en høj faglig standard, er THELOOK helt sikkert et sted for dig. Vi står for:

At kreere den flotteste damefrisure og forkæle dig med de lækreste produkter er guld værd

En dameklip er ikke bare at tage noget af længden af håret for at undgå, at du får hår i øjnene. Vi tror på den gode kvalitet og på, at vi sender flotte frisurer ud af døren hver dag. At levere et godt stykke arbejde i form af en flot dameklip er med til at gøre vores arbejdsdag god og inspirerende. At hårmoden inden for dameklip hele tiden er i bevægelse, gør det spændende at være frisør. Ikke to dage er ens og ingen standardklipninger.

Det er en rigtig god følelse for os som fagfolk, når du som kunde tydeligvis er glad for resultatet. Det er guld værd, når vi med ro i sjælen kan sende en rigtig flot klipning ud af døren. Det giver tryghed og selvværd for os som frisører.

Lækre og eksklusive hårplejeprodukter på hylderne

Vores værktøj til velplejet hår står på hylderne i salonen, og vi elsker at forkæle vores kunder med lækkert og eksklusivt hårpleje- og stylingprodukter fra de førende mærker. Her er et udsnit af de frisørmærker vi forhandler i salonen:

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.