Frisør i Århus

THELOOK er en moderne skønhedsklinik og frisør i Århus, beliggende i Hasselager, Aarhus Syd med dygtige faglærte frisører. Vi mestrer de nyeste teknikker og de gode gamle klassiske behandlinger inden for hårmoden. Det gælder, uanset om du leder efter en damefrisør eller herrefrisør i Århus. Hos os kan du få både de nyeste og de mest populære frisørbehandlinger og servicen er selvfølgelig altid i top. Bestil din frisørtid hurtigt og enkelt via vores online booking. Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores salon og frisør i Århus. Husk også at du på vores shop kan finde eksklusive og økologiske hårprodukter og hårpleje fra de største mærker, altid til skarpe priser!

Alt inden for hår, klipning og farver

Hos THELOOK har vi stor fokus på det faglige. Vi holder os opdaterede via kurser og hands-on modelaftener, så du kan få den bedste klipning og den flotteste hårfarve. Vi får også masser af ny inspiration, som kan hjælpe os med at finde den helt rigtige frisure, der passer til dig, dine hårvaner og ikke mindst dit hår. Vi giver dig gerne stylingstips, så du kan ændre din frisure, hvis du har lyst til det. Det kan være rart med lidt afveksling i hverdagen, eller når du skal til fest. Hos os får du altid professionel rådgivning, så du kommer hjem med de rigtige plejeprodukter. Book en frisørtid. Vi står klar til at give dig en rigtig god oplevelse i lækre omgivelser.

Vi tilbyder:

Hos os møder du:

 • Dygtige faglærte frisører
 • En god atmosfære
 • Nye lækre lokaler

Det får du:

 • En flot frisure
 • Forkælelse
 • En forandring
 • Lækre produkter
 • God service

Vi hjælper dig til:

 • Et velplejet hår
 • En glansfuld hårfarve

Andre fordele:

 • Fri parkering
 • Teen-pris der ligger mellem børneklip og dame- og herreklip
 • Du kan få en hel del andre services og behandlinger

Olaplex behandling hos din frisør

Ønsker du at gøre det bedst mulige for dit hår så prøv den nye Olaplex salon behandling ifb. med klip eller farvebehandling. Vi er eksperter i Olaplex og bruger den både som en solobehandling eller i forbindelse med reflekser, helfarver og permanent.

Fordelen ved Olaplex er helt klar og virkningen er tydelig fra første salonbehandling. Ved at genoprette svovl og saltbindingerne i håret så genopbygges håret og bliver som nyt. Men forvent ikke et glansfuldt og overmættet hår, men et hår med et naturligt look, tæmmet og velplejet. Vi er vilde med Olaplex...

Læs mere om Olaplex behandlingen her

Du er i centrum

Både nye og faste kunder har vores fulde fokus. Du skal altid føle dig værdsat. Det faglige arbejde skal desuden spille en vigtig rolle. Vi tror på det gode samspil mellem frisør og dig som kunde. Vi vil gøre vores ypperste for, at du altid vil have de bedste muligheder for en flot frisure.

Har du selv ønsker og idéer til hvilken frisure eller hårfarve du ønsker så tag dialogen med os, du er også altid velkommen til at medbringe et billede af en frisure du kunne ønske dig. Med vores frisørerfaring og hvad der er farveteknisk muligt vil vi gøre vores ypperste for at efterleve dine ønsker.

Inspiration, nytænkning og forandringer i hårmoden giver os de bedste muligheder for at levere et godt stykke håndværk for både nye og faste frisørkunder.

Frisør med de lækre hårprodukter

De lækre frisør produkter er vores værktøj og genvejen til et sundt og velplejet hår. Det gælder både på salonen, og når du selv skal stå for hårpleje og styling i dagligdagen. Gode hårprodukter kan gøre underværker for dit hår.

 

Olaplex salonbehandling

Olaplex salonbehandling er blandt de mest populære kurbehandlinger indenfor frisørbranchen. Vi er godkendt Olaplex forhandler og har selvfølgelig de eksklusive produkter både til hjemmebrug og som salon kurbehandling. Book tid til en Olaplex behandling og få sundt og velplejet hår

Olaplex frisør i Århus

 

Kevin Murphy

Kevin Murphy er en australsk hårplejeserie, hvor fokus er på essentielle olier og naturlige ingredienser. Prøv de lækre wash og rinses og få lækkert velplejet hår med naturligt look eller de populære stylingprodukter til alle hårtyper eller frisurer. Leder du efter en Kevin Murphy frisør, så besøg THELOOK.

Kevin Murphy frisør i Århus

 

Redken

Redken hårplejeserien stammer fra USA og har rødder til fashion- og modebranchen. Serien er komplet med både populære hårplejeprodukter og styling, som hos mange skaber en god hårdag, hver dag. Redken er kendt for at skabe hurtige resultater og deres ingredienser er ofte banebrydende i hele hårbranchen.

Redken frisør i Århus

 

MorrocanOil

MorrocanOil er i dag serien bag de populære hårolier med Arganolie. Formlen har taget hele branchen med storm og er til stadighed den olie, de andre prøver at efterligne. I dag er serien komplet, så den kan skabe flotte resultater til alle hårtyper og frisurer. Helt sikkert et godt valg, hvis du kun vil have det bedste af det bedste. MoroccanOil frisør i Århus.

MoroccanOil frisør i Århus

 

Davines

Davines er vores italienske islæt inden for hårpleje produkter. Hele serien er gennemsyret af kvalitet, og flere produkter er blandt de bedst sælgende og mest populære i Danmark. Leder du efter forkælelse til dig eller dit hår, så er Davines det naturlige valg. De flotte indpakninger på stylingprodukterne udstråler eksklusivitet. Produceres for øvrigt samme sted som vores anden hudplejeserie Skin Regimen og Comfort Zone. Davines frisør i Århus.

Davines frisør i Århus

 

Paul Mitchell

Paul Mitchell er alderspræsident i salonen, og produkterne er en stor del af vores daglige frisørarbejde. Paul Mitchell har i gennem mange år været trendsættende inden for naturlige ingredienser og hårpleje. I dag har de nogle af de mest solgte produkter. Specielt deres shampoo til forskellige hårtyper er meget populære til både mænd og kvinder.

Frisør i Århus med Paul Mitchell hårpleje

 


 

Få stylingstips og inspiration

Vi vasker, plejer og styler altid i de bedste mærker og produkter ud fra din frisure, hårtype og dine ønsker. Har du brug for et godt råd til styling eller inspiration til din nye frisure, så er vi altid klar til at hjælpe og rådgive.

Vi hjælper dig med at finde den rigtige hårfarve

Er din naturlige hårfarve lidt kedelig, eller synes du, at dit hår er livløst og mat at se på, så er en farvebehandling en god måde at forbedre hårkvaliteten og friske frisuren op på. Vi har selvfølgelig alle de moderne og populære hårfarver. Vi hjælper selvfølgelig med at finde den helt rigtige hårfarve. Vi har et overskueligt farvekort, hvor alle vores farver er vist. Det tager vi altid udgangspunkt i, når vi sammen med dig skal finde den rigtige tonehøjde og nuance.


zenz theraphy alternative color-system i aarhus

Highlights og Colorboard reflekser

Er du ikke til en helfarve, kan du i stedet vælge reflekser eller highlights. Det er et super godt alternativ til dig, der trænger til noget nyt, men ikke ønsker at farve alt dit hår. Hos THELOOK udfører vi reflekser på to forskellige måder. Enten reflekser med papir/stanniol eller de nye Colorboard reflekser, som giver et meget naturligt look. 

Det siger vores frisør kunder

 

"Endelig fandt jeg en frisør med gode priser og et SUPER resultat. Bedste reflekser ever!! Ditte er så dygtig, grundig og sød :)"
Chrissy Kristensen

"5 stjerner herfra :) Skønneste sted, dygtige frisører og dejlig kaffe"
Pia Bargholz

 

"Har været fast frisør kunde i flere år. Altid god service med et smil!!"
Line Theresia Svendsen, Århus C.

"Hyggeligt, gæstfrit sted med dygtige medarbejdere. Flot frisør salon med de bedste produkter uanset om man skal have nyt hår, teint eller negle"
Helle Stephansen