box-white

Få stylingstips og inspiration

Vi vasker, plejer og styler altid i de bedste mærker og produkter ud fra din frisure, hårtype og dine ønsker. Har du brug for et godt råd til styling eller inspiration til din nye frisure, så er vi altid klar til at hjælpe og rådgive.

Vi hjælper dig med at finde den rigtige hårfarve

Er din naturlige hårfarve lidt kedelig, eller synes du, at dit hår er livløst og mat at se på, så er en farvebehandling en god måde at forbedre hårkvaliteten og friske frisuren op på. Vi har selvfølgelig alle de moderne og populære hårfarver. Vi hjælper selvfølgelig med at finde den helt rigtige hårfarve. Vi har et overskueligt farvekort, hvor alle vores farver er vist. Det tager vi altid udgangspunkt i, når vi sammen med dig skal finde den rigtige tonehøjde og nuance.


zenz theraphy alternative color-system i aarhus

Highlights og Colorboard reflekser

Er du ikke til en helfarve, kan du i stedet vælge reflekser eller highlights. Det er et super godt alternativ til dig, der trænger til noget nyt, men ikke ønsker at farve alt dit hår. Hos THELOOK udfører vi reflekser på to forskellige måder. Enten reflekser med papir/stanniol eller de nye Colorboard reflekser, som giver et meget naturligt look.