Kan man afhjælpe tyndt hår og hårtab?

Oprettet d. under Skønhed, Frisør

Kan man afhjælpe tyndt hår og hårtab?

Kan man afhjælpe tyndt hår og hårtab?

Hårtab kan ramme både mænd og kvinder i forskellige aldre. Mens kvinder ofte oplever det i forbindelse med graviditet og amning, kan mænd opleve det i en stressrelateret sammenhæng, af genetiske årsager eller blot med alderen. Desuden er vi mennesker alle født med vidt forskellige typer af hår. Dog ser man tit en tendens til den finere og tyndere hårtype i Skandinavien. Hos Thelook står vi klar med kyndig vejledning og gode råd til dig der ønsker et kraftigere hår.


Behandling

Hvis man oplever hårtab, har de fleste mennesker en tendens til at undgå klipninger. Problemet er blot, at hår har svært ved at vokse sig sundt og kraftigt hvis spidserne er spaltede og slidte. Håret vil i stedet have en tendens til at knække og i det hele taget fremstå porøst. Sørg derfor at blive klippet jævnligt – har du langt hår kan det være en fordel at få klippet længderne lige lange, håret vil på den måde fremstå kraftigere.
Undgå desuden skrappe hårfarvnings-metoder såsom afblegning.

Produkter
I salonen har vi en række produkter specifikt fremstillet til dig der er udfordret med tyndt hår eller decideret hårtab.
Kevin Murphy har lavet serien Stimulate Me. Serien er special udviklet til at modvirke hårtab og tilføre håret fylde og volume. Kan også bruges i alle hårtyper hvor øget hårvækst ønskes.

 

Vi anbefaler en pakke bestående af 3 hårpleje-produkter til ødelagt, skadet eller livløst hår:  Stimulate Me Wash (shampoo), Stimulate Me Rinse (conditioner) og Thick Again (volume spray) - Køb den her!

 

Redken har lavet en serie henvendt til mænd kaldet Cerafill. Alle produkterne i serien har til formål at bekæmpe hårtab og øge hårvæksten.

Kig forbi os og lad os finde de helt rigtige produkter til dit behov.


Kosttilskud

Der findes en række kosttilskud som er kendt for deres effekt på hårets vækst. Bl.a kan Priorin og Hairplus anbefales – begge kan købes hos Matas.

 

Husk desuden, at nøjagtig som med vores hud, kommer sundhed og glans også indefra. Sørg for at spise sundt og varieret, drikke masser af vand, skær ned på alkohol og cigaretter og prioriter din nattesøvn.

Se vores guide fra et tidligere blog-indlæg her

 

Det er dog vigtigt at huske på, at søge eksperthjælp hvis der er tale om en decideret sygdom (læs mere om symptomer her: http://videnskab.dk/krop-sundhed/kvindeligt-hartab-hvad-du-skal-og-bor-gore ). I disse tilfælde vil ovenstående sjældent have en reel effekt.


Bestil en tid hos en af vores dygtige frisører allerede nu og lad os hjælpe dig på vej mod et kraftigere hår


// Thelook


 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar