Få dine skønhedsbehandlinger til at holde længere

Oprettet d. under Skønhed, Negleklinik, Frisør, Spraytan, Kosmetolog

Få dine skønhedsbehandlinger til at holde længere

Hos The Look kan vi hjælpe dig med at få glansfuldt hår, perfekt lakerede negle, glatte ben, solbrun kulør og fejlfri hud. Men hvordan får man behandlingerne til at holde længere end blot de første par dage efter behandlingen?

 

Det kræver man sætter tid at til at pleje sig selv med faste skønheds-rutiner kombineret med de rigtige produkter. Nedenfor har vi samlet en guide, som kan hjælpe dig på vej.

 

Behold hårfarven længere

Hvad end du vælger en skyllefarve eller permanent farve holder den altid bedst, hvis du undgår at vaske hår hver dag. Skær hårvasken ned til 2-3 i ugen, så risikerer du ikke at farven falmer eller mister glans hurtigt. Brug samtidig en shampoo og balsam beregnet til farvet hår. Vi anbefaler Redken Color Extend serien, som netop nu er på tilbud på webshoppen

I sommerhalvåret er det vigtigt, at beskytte håret mod solen, nøjagtig som med vores hud. Brug kasket eller tørklæde om håret når du solbader og brug med fordel solbeskyttelse I håret.

 

Flotte negle i længere tid

Uanset hvilken type negle-behandling du får lavet, holder de sig pænest hvis du beskytter dine negle efter behandlingen. Undgå at have hænderne i varmt vand i lang tid ad gangen, brug i stedet handsker når du gør rent. Sørg for at fugte negle og neglebånd med olie, gerne hver dag. Brug en fed håndcreme så du undgår flossede neglebånd.

 

Vores favorit negle-olie er fra CND, lige nu på tilbud til 116 kr.

 

Glatte ben

Ny-voksede ben holder sig hårfri og glatte i længere tid, hvis du sørger for at fugte huden dagligt med en fugtgivende lotion eller olie. Det bedste våben mod den uønskede hårvækst er hårreducerende creme, som forlænger en voksbehandlings resultat betydeligt. Vi anbefaler desuden, at du eksfolierer et par dage efter behandlingen for at undgå indgroede hår.

 

Du kan købe ”Hair-on-strike” cremen fra Lycon i vores webshop.

 

Solbrun-kulør efter spraytan-behandling

Hos The Look tilbyder vi spraytan-behandlinger, så det er muligt at have en flot glød året rundt. Efter behandlingen bør man vente minimum 6 timer med at gå i bad. Prøv også at undgå, at bruge unødvendigt meget sæbe eller for varmt vand, da det forkorter kulørens holdbarhed. Sørg desuden for at fugte din hud med en mild bodylotion. Endelig kan man med fordel købe en selvbruner-spray til hjemmebrug.

 

Vi anbefaler Gold som lige nu er på tilbud i webshoppen til kun 159 kr.

 

Fejlfri hud

Hos vores dygtige kosmetologer kan du få behandlinger der afhjælper urenheder, glansløshed, tørhed etc.

Huden har imidlertidig brug for daglig og kontinuerlig pleje. Sørg derfor for, at rense din hud grundigt af hver aften inden sengetid. Eskfolier din hud 1-2 gange i ugen, så huden bliver renset i dybden. Brug solbeskyttelese året rundt og vælg produkter der passer til din hudtype.

 

Vi anbefaler hudplejeserien fra Comfort Zone plejeprodukter med naturbaserede indgredisener og med en bred vifte af produkter til forskellige hudtyper.

 

//THELOOK


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar