Hårmoden 2016 – sådan skal dit hår se ud

Oprettet d. under Mode, Skønhed, Frisør

Hårmoden 2016 – sådan skal dit hår se ud

Nøjagtig som mode og tendenser indenfor tøj, sko og interiør skifter flere gange om året, gør det samme sig gældende for hårmode.
 
Mens et sundt og velplejet hår (stort set) altid er på mode, er der andre tendenser der skifter fra sæson til sæson.
 
Hos THELOOK står vores dygtige frisører klar til at guide dig til både den rigtige klipning, farve, behandling, opsætning og vigtigst af alt, til at finde den frisure der klæder dig aller bedst.
 
De største trends lige nu

Når det gælder hårfarve hælder vi fortsat til det naturlige frem for det platinblonde eller kulsorte.  Håret skal ikke se nyfarvet ud, snarere naturligt eller måske solbleget. 


Billede 1- En tendens balayage-teknikken undstøtter, en farvemetode hvor håret ser naturligt bleget ud – man skaber kontraster uden at håret fremstår slidt eller mat.
 
Billede 2 - Langt, tykt og velplejet hår au natural er tendensen der aldrig rigtig går af mode. Samtidig ser vi en stigning af folk der ønsker lokkerne klippet af til skuldelængde, kombineret med tilfældigt skødesløst pandehår i bedste 70’er stil. En måde at justere lidt ved den klassiske langhårsfrisure.
 
Billede 3 - Helt modsat er tomboy-trenden der dikterer en kortklippet, drenget frisure stylet så det udstråler både kant og femininitet.
 
Billede 4 - Boheme-stilen holder forsat til styling og opsætning af langt hår, hvor fletninger og bløde fald stadig dominerer modebilledet.


Læs mere om hår-mode 2016 hos fashion magasinet Costume, lige her
 
Book tid hos os allerede nu og lad os hjælpe dig med at følge hårmoden.
 
 
// Thelook
 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar