Bliv nytårs-klar med spraytan

Oprettet d. under THELOOK skønhedsklinik, Spraytan

Bliv nytårs-klar med spraytan

Synes du ligesom så mange andre, at din hud virker trist og bleg om vinteren?

Men har samtidig ikke lyst til at skade huden med solarie-besøg. Så kan Spray-tan være løsningen for dig…En behandling tager ca. 15 minutter og udføres af en vores dygtige Spray-tannere 

Tanning-væsken påføres manuelt med en professionel airbrushpistol og giver derfor hverken striber eller plamager. Efter kun én Spray-tan behandling vil du opnå en farve, som havde du været en uge på ferie under varmere himmelstrøg! Farven holder 5-9 dage, og behandlingen er fuldstændig ufarlig.  Alle væsker vi anvender, er parabenefri, allergivenlige og efterlader huden silkeblød. 

Naturligt fremfor alt!

Hos Thelook ønsker vi altid, at vores kunder opnår et så naturligt resultat som muligt. Det gælder selvfølgelig også, når vi udfører Spray-tan behandlinger. Vores erfarne spray-tannere tager derfor højde for hudtype, øjnfarve, hårfarve, årstid, anledning etc. for at opnå et så ideelt resultat som overhovedet muligt.


 
Læs mere om vores spray-tan behandling her:
 

Gode råd før og efter behandlingen:

 
Dagen før er det en god ide at peele hele kroppen samt ansigt fx med en hjemmelavet scrub 

Har du ikke mod på at lave din scrub selv, så kan vi anbefale de lækre sugar scrubs fra australske Lycon. Du kan læse mere om dem her
 

 
Det skal du bruge:
 
  • 3 dl sukker
  • 1 dl kokosolie
  • 3 spsk friskpresset citron saft
 
Bland alle ingredienserne sammen og påfør gerne med en hamphandske.
 
På selve dagen er det en fordel at møde op til behandlingen uden at have make-up eller bodylotion på. Vi anbefaler desuden, at du har løstsiddende mørkt tøj med, som du kan iføre dig efter behandlingen.
 
Efter Spray-tan behandlingen bør man vente minimum 6 timer med at gå i bad. Prøv også at undgå, at bruge unødvendigt meget sæbe eller for varmt vand, da det forkorter kulørens holdbarhed. Sørg desuden for at fugte din hud med en mild bodylotion. Endelig kan man med fordel købe en selvbruner spray til hjemmebrug. Vi anbefaler Gold som lige nu er på tilbud til 159 kr.
 

 
Vi glæder os til at give dig gløden tilbage!
 
// Thelook

Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar