Olaplex salon hårkur

oprettet d. under Nyheder, Frisør

Olaplex salon hårkur

Få repareret skadet hår med en Olaplex behandling hos frisøren.

Olaplex er en revolutionerede nyhed inden for frisørbranchen, og kan ikke sammenlignes med en salonkurbehandling eller andre hårkure på markedet. Du kan nu gå til frisøren med dit skadede hår og få det repareret. Olaplex genskaber nemlig hårets struktur, så du igen får dit smukke hår tilbage. 
Hos THELOOK kan du få en Olaplex behandling i forbindelse med en klipning, farvning, refleksbehandling, afblegning eller som en Olaplex stand-alone behandling. 

Hvad er Olaplex?

Olaplex er en molekylebehandling der genopbygger håret så det får et sundt og naturligt look.

Sådan virker Olaplex behandlingen

 • Genskaber svovl- og saltbindingerne i håret med op til 99% 
 • Består af 3 forskellige Olaplex produkter,
 • Olaplex No 1 & No 2 til salonbrug
 • Olaplex Hair Protector No 3 til vedligeholdelse af behandling som hjemmebrug - Køb den her

Få en Olaplex behandling hos THELOOK i Aarhus

Det nye hårprodukt Olaplex er et salonprodukt. Du kan få en Olaplex behandling i vores frisørsalon i forbindelse med fx en klipning. Olaplex kan desuden bruges sammen med hårfarvning, en refleksbehandling eller afblegning. Du opnår et langt bedre resultat ved at bruge Olaplex sammen med fx en hårfarve. Dit hår bliver stærkere og sundere, og farven vil holde længere. Har dit hår bare brug for ekstra pleje, kan du også få en kurbehandling med Olaplex. Håret bliver blødere, mere skinnende og nemmere at rede ud. En Olaplex behandling består af 2 professionelle salon produkter samt Olaplex No. 3 til hjemmebrug

 

Olaplex No 1 - Bond multiplier (kun til professionelt brug):

Olaplex No 1 indeholder 100 % af det verdenspatenterede aktive Olaplex-molekyle, der genopbygger svovl- og saltbindinger i hårets cortex med op til 99%. Håret styrkes og beskyttes. Kvaliteten på håret forbedres markant. Olaplex No 1 kan benyttes i forbindelse med alle kemiske behandlinger.
 

Olaplex No 2 - Bond Perfector (kun til professionelt brug):

Olaplex No 2 indeholder 15% af den samme ingrediens som Olaplex No 1. Olaplex No 2 er blot lavet som en creme, for at lettere kunne på føre den i håret. Dette step 2 i Olaplex processen, er nødvendigt for at opnå det bedste resultat med salon behandlingen. Olaplex No 2 Bond Perfector, bruges til at linke resterne af de brudte svovl- og saltbindinger sammen, for at opnå den bedste styrke, struktur og sundhed for håret. olaplex No 2 skal minimum indvirke i min 5 min. men kan med fordel efterlades i håret i op til 30 minutter. den skal vaskes ud af håret, da Olaplex arbejder med den indre strukturi håret. Hårets ydre skal stadig med din favorit shampoo & conditioner/kur. Det kan ikke anbefales at farve eller påføre anden kemi i håret efter Olaplex No. 2.
Olaplex er fri for silikoner, Sulfater, Phtalater, DEA, Aldehydes og er aldrig testet på dyr. Olaplex forbinder brudte svovlbindinger i håret. Svovlbindinger brydes ved varmebehandlinger og kemibehandlinger.

Brug Olaplex Hair Protector No 3 efter salonbehandling

Brug Olaplex Hair Perfector No 3 efter salonbehandlingen 1 gang om ugen for at styrke dit hår yderligere. Den kan også bruges som en traditionel hårkur derhjemme, for at genopbygge håret. Indeholder 13% Olaplex. Vi anbefaler dog altid et få Olaplex salonbehandling for optimalt resultat.

Olaplex Hair Protector No 3 koster kr. 269,- for 100 ml. Køb Olaplex Hair Protector No 3 her
 

Hair Breakage Solved - Gåden med knækket hår er løst 

Det patenterede molekyle i Olaplex trænger ind i den indre kerne af håret og reparerer. Olaplex genskaber 99% af de manglende krydslinkede svovlbindinger. Olaplex Styrker håret - gør det sundere og hårfarven vil holde længere. Olaplex kan bruges i alle kemiske behandlinger. Håret Efterlades stærkt, smukt og sundt 

Skadet og slidt hår bliver så godt som nyt

Selv om vores hår er stærkt, bliver håret slidt over tid. Mange udsætter også deres hår for forskellige skadelige påvirkninger, som øger risikoen for slitage. Er du en af de mange, som må sande, at du har været lidt for hård ved dit hår, vil du kunne glæde dig over det nye salonprodukt Olaplex. Nu er der virkelig hjælp at hente! Olaplex reparerer og forøger svovl- og saltbindingerne i dit hår via et patenteret molekyle. Selv meget slidt hår forvandles til smukt og velplejet hår. Ødelagt hår kan redes, men det afhænger også af, hvor stor skaden er. Her vil det ofte være en god idé også at få klippet håret.

Olaplex er ikke en alm. hårkur, men en molekylebehandling!

Men Olaplex må ikke forveksles med traditionel hårkur eller salon kurbehandling, da en Olaplex behandling IKKE efterlader håret silkeblødt eller super glansfuldt, men deriomd som nyt hår med et naturligt udseende og struktur.

Olaplex kan afhjælpe:

•    Kemisk skadet hår fx efter en forkert eller for hyppig farvning, afblegning eller permanent.
•    Solskadet og tørt hår fx efter et længere udlandsophold med stærk sol eller en lang varm sommer.
•    Skadet hår ved fx hyppig brug af med føntørrer, krøllejern, glattejern, o. lign.
•    Spaltede spidser

Hvad koster en Olaplex behandling

 • En Stand-alone Olaplex behandling tager 60 minutter og koster 415,-
 • Olaplex ifb med hårfarve, afbejning, permanent koster 395,- (pris for farve, refleks eller anden kemi er ikke inkluderet)
 • Olaplex No 3 til hjemmebrug indeholder 100 ml. og koster 249,-. Du kan købe den i salonen eller online på vores shop - klik her for at købe Olaplex No 3


Bestil tid til Olaplex behandling

 

 


Kommentar(er) 5

 • Nanna
  Nanna

  Hvordan skal man bruge Olaplex hjemme?

  Svar

 • maha
  maha

  Tager I Ca 300 krav for farve hår mm. Er det de skal forstå med den behandling

  Svar

 • Nada
  Nada http://www.nadathestylist.dk

  Kunne være noget til kunderne i min salon...Er det muligt for mig at købe fra jer?

  Svar

 • amanda
  amanda

  Hej😊. Hvor holder i til henne? Jeg kunne godt være interesseret i at få en bahandling👌

  Svar

Skriv din kommentar