Det er os du møder hos TheLook

Det er os du møder hos TheLook

Arbejde hos TheLook i Århus Syd


Bliv del af teamet hos THELOOK


Er du ansigtsbehandler, make-up artist, massør, kosmetelog, frisør, voksbehandler eller negletekniker med så kunne THELOOK måske være noget for dig. Vi har idag stor fast kundekreds indenfor frisør. Derudover tilbyder vi diverse neglebehandlinger, voksning med varm voks samt spray-tan. Vi forventer at kunne tilføre Eye-Lash fra 1-3-2015 så vi repræsentere en bred vifte af skønhedsbehandlinger. Hele vores koncept er bygget op omkring kunden i centrum og en høj faglig kvalitet, men for at skille sig ud som skønhedsklinik i dag er det nødvendigt at kunne meget mere end bare klippe, vokse eller lave flotte negle. Kunden skal forkæles og føle sig værdsat og kunne føle den gode stemning i salonen. Derfor ansætter vi efter følgende kriterier:  
  • Ærlighed
  • Faglighed
  • Samarbejdsvillig
  • Du ved hvad et smil betyder for dine kunder og kolleger
  • Villighed til at lære nyt
  • Fleksibilitet 
  • Lyst og venligt sind

Alle vores ansatte får samme lønvilkår og vi er organiseret i DOFK (Dansk Frisør og Kosmetiker forbund). Garantiløn + bedste provisionsordning under Overenskomsten. Der vil være en 3 måneders prøveperiode for alle ansættelsesforhold. Det skal også forventes at der skal deltages på 4-6 kurser pr. år indenfor fagområde.

Du skal forvente at få tildelt et ansvarsområde ud over det faglige udfra menneskelige og faglige kompetencer.

 

Elsker du skønhed og at forkæle dine kunder, så er THELOOK helt sikkert noget for dig!


Forkælelse og afslapning for vores dejlige kunder, er nøgleordene!

Vi er et skønhedscenter på 200 kvm i Århus Syd. De 150 kvm er logisk fordelt mellem frisør, kosmetolog, voksning, negle og spray-tan. Dette koncept giver et meget specielt drive og engagement, som er meget inspirerende for kunder såvel som de ansatte. Du kommer til at arbejde med kolleger der kan inspirere omkring andre dele af skønhedsbranchen, hvilket har vist sig som et enormt aktiv for den rigtige person. 
Lyder dette spændende og kunne du godt tænke dig at blive en del af vores arbejdsomme team så send en kort ansøgning pr mail til info@the-look.dk.

Du er selvfølgelig også altid velkommen til at ringe 86287022 eller kigge forbi THELOOK, Hovedvejen 49, 8361 Hasselager.Håber vores unikke koncept har vakt din interesse.


Stifterne af THELOOK

Søren & Bettina