Ansigtsbehandling i Århus

THELOOK i Aarhus tilbyder alt inden for ansigtsbehandlinger, der giver dit ansigt den bedste behandling. Vores ansigtsbehandling i Århus kan fx omfatte dybderens af huden, hvor du får fjernet urenheder, den kan blødgøre din hud, mindske dine rynker eller få din ansigtsmuskulatur til at slappe af via en dejlig ansigtsmassage. Sammen med dig finder vi den ansigtsbehandling og de rigtige hudpleje produkter, der gør en forskel og giver din hud de bedste resultater. Med regelmæssige ansigtsbehandlinger kan vi udsætte alderstegn og modvirke hudproblemer både før og efter de opstået. Du er altid velkommen til at ringe eller bruge vores onlinebooking.

Vores kosmetologer sikrer dig den helt rigtige ansigtsbehandling

THELOOK holder til i Hasselager, Aarhus Syd. Der er fri parkering lige uden for døren. Vi har dygtige og erfarne kosmetologer, der med fokus på velvære eller resultat vil betjene dig i lækre og rolige omgivelser. Du får hudpleje i topklasse og til rimelige priser. En ansigtsbehandling kan give dig velvære og fornyet energi. Professionelt udførte ansigtsbehandlinger kan hjælpe dig med at få en sund hud og et smukt udseende uanset alder.

Medex og iS Clinical produkter på klinikken

 

Når du vælger en ansigtsbehandling hos Thelook så er du på vej mod sund flot hud. For med de anerkendte og populære produktlinjer fra Medex og iS Clinical er det muligt for os at skræddersy en behandling ud fra din huds tilstand og dit ønske og behov. Vi kan sammensætte en lækker velvære ansigtsbehandling til dig, der bare vil det bedste for din hud og samtidig sætter pris på lidt selvforkælelse. Eller vi kan fokusere på resultat og sætte ind lige præcis mod din huds tilstand. 

 

For at gøre det nemt for dig som kunde har vi 4 ansigtsbehandlinger at vælge imellem. 2 forskellige Medex behandlinger og 2 forskellige iS Clinical behandlinger. Nemt og overskueligt for dig. Har du lyst til at læse mere om de 4 ansigtsbehandlinger så klik på linket herunder.

 

Ansigtsbehandlinger til alle hudtyper

Vores kosmetologer tilbyder et nøje udvalgt sortiment af ansigtsbehandlinger, og vi tilbyder selvfølgelig ansigtsbehandlinger til alle hudtyper. Når du kommer, vil vi kigge på din hud og bestemme hvilken hudtype, du har, så du kan få en ansigtsbehandling, der passer netop til dig.

Grundig hudanalyse inden behandling

En god ansigtsbehandling starter med en grundig hudanalyse. Hudanalysen er vigtig, fordi produkterne, der skal bruges under ansigtsbehandlingen, skal passe til din hudtype.
Analysen danner derfor det faglige grundlag for valget af produkter, der skal indgå i din behandling, men den har også indflydelse på, hvilken ansigtsbehandling vi vil anbefale. Ud fra hudanalysen sammensætter vores kosmetolog en helt unik ansigtsbehandling, der passer til din hudtype. Dette sikrer også det bedste resultat.
 

Velvære eller resultatorienteret

Vi tilbyder en kombination af velvære og resultatorienterede ansigtsbehandlinger, og udfører de lækreste ansigtsbehandlinger på markedet.

 

Hvilken ansigtsbehandling skal jeg vælge:

Medex Basis ansigtsbehandling.

  • Perfekt som den første behandling hos Thelook
  • Normal hud. Ønske: forkælelse og pleje.

 

Medex Luksus ansigtsbehandling: 

  • Dybderens/Acne: Fedtet eller uren hud. Ønske: Fjerne urenheder og tilstopninger af porerne.
  • Tør hud. Ønske: Opstramning og mindske fine linjer og rynker.
  • Pigmenteret hud eller problemhud. Ønske: Mindske pigmentforskelle og ar.

 

iS Clinical Fire and Ice Facial:

  • Til dig der vil have resultater allerede ved første behandling
  • Solskader, anti-age, akne

iS Clinical Foaming Enzyme:

  • Til trist, livløs og hud uden vitalitet
  • Tør hud eller dehydreret hud

Ansigtsbehandling med de lækre cremer

De lækre hudplejemærker er vores værktøj og genvejen til en sund, fugtmættet og velplejet hud i ansigtet. Det gælder både på klinikken, og når du selv skal stå for hudplejen i dagligdagen. Vores kosmetologer renser, fugter og plejer altid med de bedste hudcremer og produkter ud fra din hudtype og behov. Har du brug for et godt råd til din hudpleje, så er vi altid klar til at hjælpe og rådgive.

Køb lækre hudplejeprodukter i vores skønhedsklinik

Forkæl din hud med de lækreste hudplejeprodukter på markedet. De eksklusive hudplejeserier fra Medex og iSClinical er vores kosmetologers foretrukne mærker inden for hudpleje.

Vi bruger dem til alle vores ansigtsbehandlinger og kan derfor tilbyde dig de bedste behandlinger. Du kan efter endt behandling købe dem med hjem og fortsætte med at pleje din hud optimalt.